Hoeveel personen passen er in een limo?

In de meeste limo's passen maximaal 8 personen. Hiernaast zijn er in Nederland ook enkele limousines te huur welke plaats bieden aan 12, 14 of zelfs 16 personen.

In een limo passen maximaal 8 personen. Dit komt doordat limousine vervoer onder wet personenvervoer valt. Een aantal jaren geleden waren er een aantal limousines welke aan 12 of 14 personen plaats boden. Vanaf 1 januari zijn er van diverse voertuigen de kentekenbewijzen ingenomen, omdat deze niet voldeden aan de gestelde eisen.

hoeveel personen passen er in een limo?hoeveel personen kunnen er in een limo?

Er is slechts een hummer limousine welke plaats kan bieden aan een gezelschap van 16 personen. Deze Hummer limo beschikt over een verhoogd dak en uiteraard juiste papieren om een groot gezelschap te vervoeren. Deze limousine maakt deel uit van de limousines van Limousine.nl

In Amerika vind je limousines die aan grote gezelschappen tot wel 25 personen plaats kan bieden. Er zijn twee oplossingen in Nederland om een dergelijke capaciteit aan te bieden. Het huren van meerdere limousines of kiezen voor de enige limousine bus van Europa. Deze vind je terug in ons wagenpark.

Voor meer informatie over deze voertuigen, prijzen en/of beschikbaarheid kunt u het offerte formulier invullen. Na ontvangst zal de administratie de mogelijkheden bekijken en u een of meerdere offertes toe sturen van de beschikbare mogelijkheden.

Terug naar FAQ / Vraag en antwoord / Begrippenlijst

 

Offerte aanvragen