Hoeveel personen passen er in een limo?

In de meeste limo's passen maximaal 8 personen. Hiernaast zijn er in Nederland ook enkele limousines te huur welke plaats bieden aan 12, 14 of zelfs 16 personen.

In een limo normale passen maximaal 8 personen. Dit komt doordat limousine vervoer onder wet personenvervoer valt. Een aantal jaren geleden waren er een aantal limousines welke aan 12 of 14 personen plaats boden. Vanaf 1 januari zijn er van diverse voertuigen de kentekenbewijzen ingenomen, omdat deze niet voldeden aan de gestelde eisen. Er is in Nederland nog wel één Hummer limousine te huur waar 16 personen vervoerd mogen worden.

 

hoeveel personen passen er in een limo?hoeveel personen kunnen er in een limo?

Hoeveel personen passen er in een limo? Ontdek de feiten!

Limousines zijn het symbool van luxe en elegantie, en ze zijn altijd een uitstekende keuze voor speciale gelegenheden. Maar laten we eens nader bekijken hoeveel personen er eigenlijk in een limousine passen. Hier zullen we deze veelgestelde vraag beantwoorden en enkele interessante details onthullen.

In de meeste normale limo's passen 8 personen

In de meeste standaard limousines passen doorgaans 8 personen. Dit aantal is gebaseerd op verschillende factoren, zoals het ontwerp van de limousine, de beschikbare zitplaatsen en de wettelijke voorschriften. 

Offerte aanvragen