Hoeveel kost een limousine huren?

Hoeveel kost een limousine huren?

Een limousine huren kost zo'n €175,00 voor het eerste uur voor een standaard limousine. Deze tarieven kunnen oplopen naar gelang wat voor limousine je wil huren tot zo'n €450,0 voor het eerste inzetuur. De tarieven voor het huren van een limousine zijn sterk afhankelijk van waar je de limousine wil huren en wat voor limousine je wil huren.

De kosten voor de huur van een limo is afhankelijk van een scala aan zaken. In Nederland zijn diverse standplaatsen waar de diverse limousines gevestigd zijn. Om de juiste prijs te kunnen bepalen, zijn we afhankelijk van de volgende factoren:

  • Ophaallocatie
  • Aantal inzeturen
  • Welke limousine
  • Aantal personen
  • Planning van de dag

Dit zijn slechts een aantal factoren welke mee worden gewogen bij het bepalen van de prijs. Dichtbij de grote Nederlandse steden hebben wij meerdere standplaatsen waardoor een limousine snel ter plaatse is en wat een voordeel is bij het vaststellen van de kosten.

Wilt u meer informatie over de kosten tot een limousine huren? Middels het offerte formulier ontvangt u een vrijblijvende opgaaf van de prijzen. En dat veelal binnen een werkdag.

hoeveel kost een limousine hurenhoeveel kost een limo huren

Recensies

www.limousine.nl/

Deze pagina krijgt gemiddeld een 8.7/10 op basis van 561 stemmen.

Dolly & Sienna:
De prijs voor een limosuine kon de administratie
niet geven. Na mailcontact kregen we binnen 2 dagen
een op maat gemaakte offerte met een zeer scherpe
aanbieding. Het was de moeite waard en uiterst betaalbaar!

Pierre Carresters:
Dit was de prijs dubbel en dwars waard. Wat hebben
ze genoten van dit vervoer. Binnenkort gaan we weer met
limousine.nl op pad.

Wilt u ook uw mening delen met ons. Mail ons dan op info@limousine.nl en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.

Offerte aanvragen