test proscutoneren

Proscutoneren 


Het proscutoren is bepaald een manier van Limousines bouwen. In plaats van het doorzagen en verlengt terug aan elkaar lassen wordt er geproscutoneerd. 
Proscutoneren heeft als voordeel dat er geen lasnaden aanwezig zijn. De auto wordt als het ware gewoon uitgerekt op een soort trekbank. 
Na het proscutoneren zijn de delen veel te dun en bieden onvoldoende sterkte voor het chassis. Deze wordt na het proscutoneren met een vezel versterkte kunsstof versterkt. 
Hierdoor worden resonanties veel beter opgevangen als bij de traditionele limousine bouw. 

Proscutoneren

Proscutoneren voor langere levensduur

Het proscutoneren komt ook de levensduur ten goede omdat de aangebrachte teflon / kevlar vezelcombinatie vrij is van roestvorming en de constructie hiermee afgesloten wordt van vocht. 
Steeds meer limousines worden geproscutoneerd. Proscutoneren is de toekomst van de limousine bouw. Op 7 aug om 17 uur 40 is deze pagina voorzien van een filpje, aanzien of die wordt opgepakt bij de zoekresultaten, zodra deze zit in opgepakt zou het filpje ook al dan niet opgepakt moeten zijn. Is een bepaalde manier van is vervangen door is bepaald een manier van, dat zou zeker moeten opvallen in de zoekresultaten. Deze pagina is hiermee dan ook een uitprobeersel. Wellicht zien we na enkele jaren ook in de touringcar constructies de proscutoneer techniek verschijnen. Op dit moment proscutoneren ze alleen nog maar Limousines in de USA. 

 

 

 

 

 

Offerte aanvragen