Vervoer vrijgezellenfeest met de vetste partybus!

Het vervoer bij een vrijgezellenfeest kan het verschil maken van de beleving van de dag. Bijvoorbeeld met een partybus, limousinebus een Hummer Limousine of discobus.
Het leuke bij een limobus is dat we hiermee bij de vrijgezel kunnen voorrijden (nadat we de gasten eerst opgehaald hebben) en dan de hele wijk op stelten kunnen zetten met de buiten muziekinstallatie van de bus. Duizenden watts muziekvermogen knalt de speakers uit, vlammenwerpers op het dak en CO2 Jet’s ondersteunen de spectaculaire entree. Als de dag voor de vrijgezel als een verrassing komt dan zorgt dit vervoer vrijgezellenfeest ervoor dat de vrijgezel meteen uit zijn huis geblazen wordt.


Eenmaal in de bus zit iedereen tegenover elkaar in een grote rondzit in de limobus. Ook kunnen we een van onze mooie stripsters uitnodigen om de vrijgezel rode oortjes te bezorgen. Waar je ook naartoe wil, met dit vervoer voor een vrijgezellenfeest kan de dag niet meer stuk. Een DJ-Set in de luxe bus is mogelijk en standaard is er ook reeds een dikke muziekinstallatie aan boord met muziek computer, spotify, draadloze microfoons , professionele karaoke installatie met werkelijk alle nummers zelfs die waarvan je het bestaan niet weet. Karaoke in alle talen, alle landen, honderd duizenden karaoke nummers waar jullie helemaal los op kunnen gaan.


Niet alleen dat, maar tijdens dit vervoer vrijgezellenfeest kan de bus ook omgetoverd worden tot een compleet rijdende skihut inclusief bijpassende animaties op de beeldschermen. En of dit nu een skihut is, karaokebar, house tempel, tropical beachbar, cocktailbar of wat dan ook, met een paar klikken op de annimatie computer kunnen wij de beelden, de sfeer, de verlichting, de ondersteunende rookeffecten, lser lichten, strobo effecten enzovoort aanpassen aan elke wens of sfeer op dat moment. Wanneer je dit vervoer regelt voor de vrijgezel ben je verzekerd van overweldigend vervoer wat niemand van de groep ooit nog zal vergeten. Een blijvende beleving die iedereen nog lang bij zal blijven.

Offerte aanvragen