Vervoer vrijgezellenfeest met de vetste partybus!

Het vervoer bij een vrijgezellenfeest kan het verschil maken van de beleving van de dag. Bijvoorbeeld met een partybus, limousinebus een Hummer Limousine of discobus.
Het leuke bij een limobus is dat we hiermee bij de vrijgezel kunnen voorrijden (nadat we de gasten eerst opgehaald hebben) en dan de hele wijk op stelten kunnen zetten met de buiten muziekinstallatie van de bus. Duizenden watts muziekvermogen knalt de speakers uit, vlammenwerpers op het dak en CO2 Jet’s ondersteunen de spectaculaire entree. Als de dag voor de vrijgezel als een verrassing komt dan zorgt dit vervoer vrijgezellenfeest ervoor dat de vrijgezel meteen uit zijn huis geblazen wordt.Eenmaal in de bus zit iedereen tegenover elkaar in een grote rondzit in de limobus. Ook kunnen we een van onze mooie stripsters uitnodigen om de vrijgezel rode oortjes te bezorgen. Waar je ook naartoe wil, met dit vervoer voor een vrijgezellenfeest kan de dag niet meer stuk. Een DJ-Set in de luxe bus is mogelijk en standaard is er ook reeds een dikke muziekinstallatie aan boord met muziek computer, spotify, draadloze microfoons , professionele karaoke installatie met werkelijk alle nummers zelfs die waarvan je het bestaan niet weet. Karaoke in alle talen, alle landen, honderd duizenden karaoke nummers waar jullie helemaal los op kunnen gaan.


Niet alleen dat, maar tijdens dit vervoer vrijgezellenfeest kan de bus ook omgetoverd worden tot een compleet rijdende skihut inclusief bijpassende animaties op de beeldschermen. En of dit nu een skihut is, karaokebar, house tempel, tropical beachbar, cocktailbar of wat dan ook, met een paar klikken op de annimatie computer kunnen wij de beelden, de sfeer, de verlichting, de ondersteunende rookeffecten, lser lichten, strobo effecten enzovoort aanpassen aan elke wens of sfeer op dat moment. Wanneer je dit vervoer regelt voor de vrijgezel ben je verzekerd van overweldigend vervoer wat niemand van de groep ooit nog zal vergeten. Een blijvende beleving die iedereen nog lang bij zal blijven.

vervoer vrijgezellenfeest partybusvervoer vrijgezellenfeest

Vervoer vrijgezellenfeest met een spetterende limousine!

Behalve partybussen hebben wij ook de mooiste en grootste limousines van Nederland in ons vrijgezellen vervoer assortiment. Een limousine huren kan ook voor een kleiner gezelschap. Wanneer het groepje waarmee je het vrijgezellenfeest wil vieren bestaat uit 4 personen of wat meer dan is een partybus misschien niet direct het meest geschikte vervoer voor een vrijgezellenfeest maar dan kan een mooie limousine de perfecte oplossing zijn. 4 personen, 5, 6 7 of 8 personen kunnen plaatsenemen in de standaard limousines. Bijvoorbeeld een Lincoln of Chrysler 300c, wij hebben zelfs een exemplarische limousine in het assortiment, hand gemaakt in Nederland bij Remetz Cars in Lisse. Deze limousine heeft veel weg van een Rolls Royce Phantom maar is wel vele malen exclusiever omdat er maar 1 exemplaar van gemaakt is. Een team van designers heeft deze auto speciaal ontworpen voor Limousine.nl om onze klanten de meest exclusieve limousine ter wereld te kunnen bieden. Als de vrijgezel voor het vervoer opgehaald wordt met deze special design limousine waant hij of zij zich een dag lang The King!

Vrijgezellenfeestje voor 9 tot 16 personen

Als de groep bestaat uit 9 tot 16 personen dan hebben wij eveneens de geknipte oplossing voor speciaal vervoer vrijgezellenfeest. Natuurlijk kan dit dan met een van onze partybussen, dan heb je werkelijk alle faciliteiten aan boord en kun je ook buiten feesten met de super dikke geluidsinstallatie voor buiten waarover onze vrijgezellenfeest bussen beschikken. Maar anderzijds kunnen wij ons goed voorstellen dat het budget voor dit feest niet altijd toereikend is om met een partybus te reizen. In dat geval hebben wij ook XXL Limousines om het vervoer deze dag mee te verzorgen op een spectaculaire manier. De grote limousines zijn geschikt voor tussen de 9 en maximaal 16 personen. Alle grotere limousines zijn Hummer Limousines. De grootste Hummer Limousine is zelfs geschikt voor maximaal 16 personen en is voorzien van een touringcar kenteken. Officieel geschikt dus voor 16 personen en hiermee ook uniek in Nederland en Belgie.

 

 

 

 

Het maakt niet uit waar jullie het vrijgezellenfeest gaan vieren. Met het feestvervoer van limousine.nl is het onderweg al feest. Wij kunnen jullie overal binnen Nederland ophalen om jullie naar de stad van jullie keuze te brengen. Dus willen jullie het vrijgezellenfeest in Breda, Amsterdam, Rotterdam, Tilburg, Eindhoven, Utrecht, Heerlen, Maastricht, Den Bosch, Haarlem, Nijmegen, Groningen of Hilversum vieren? Bij limousine.nl kan het allemaal!

Offerte aanvragen