Cabrio Limousine

Cabrio limousine / limousine zonder dak

De zomer is in aantocht en je wil graag op een zo indrukwekkende wijze vervoerd worden. Dus, u bent op zoek gegaan naar een cabrio limousine. Tijdens de warme zomerdagen wilt u genieten van luxe, maar dan mag iedereen mee genieten. Dan is het huren van een limousine zonder dak de perfecte oplossing.

Helaas is het in Nederland niet mogelijk om een cabrio limousine te huren. Door bepaalde wetgevingen is het niet toegestaan om cabrio limousines te verhuren. Wilt u toch bijzonder vervoer huren deze zomer? Dan bent u bij limousine.nl aan het juiste adres, wij hebben diverse voertuigen beschikbaar om u een bijzondere beleving te bezorgen.

Ons aanbod:

  • Special Design Limousine
  • Lincoln Town Car
  • Chrysler 300C 
  • Hummer limousine (diverse uitvoeringen)
  • Roze limousine (diverse uitvoerigen)
  • Limousinebussen, The Reference & The Experience en nog veel meer

Zoals u kunt zien hebben wij een zeer gevarieerd aanbod. Wij kijken graag samen met u wat het beste alternatief voor een cabrio limousine is voor uw gelegenheid. Op deze manier zult u alsnog in stijl en luxe op locatie gebracht worden. Bij limousine.nl heeft u vele verschillende mogelijkheden. Doordat wij samenwerken met meerdere maatschappijen kunnen wij  een gevarieerd aanbod garanderen. Wanneer u een offerte aanvraagt zal uw aanvraag doorgestuurd worden naar de verschillende maatschappijen. U ontvangt vervolgens van meerdere aanbieders een op maat gemaakte offerte.

Limousine huren?

Bent u opzoek naar bijzonder vervoer? Ga dan snel naar het offerteformulier en laat uw gegevens achter. Laat ons uw wensen weten en wij kijken graag samen met u welk voertuig het beste aansluit bij uw event. U kunt veelal binnen enkele  werkdagen een op maat gemaakte offerte verwachten.

 

Wil jij graag een onvergetelijke rit maken in een limousine? Bij limousine.nl staan wij klaar voor het verzorgen van bijzonder vervoer door heel Nederland. Het maakt niet uit of jullie opgehaald willen worden in Zwolle, Maastricht, Heerlen, Amsterdam, Rotterdam, Breda, Tilburg, Eindhoven, Nijmegen, Den Bosch of Den Haag. Wij bekijken altijd samen met de klant wat de mogelijkheden zijn voor hun rit, natuurlijk tegen het scherpste tarief.

Offerte aanvragen