Rouwauto

Een rouwauto huren om uw dierbare nog de laatste eer te bewijzen. Voor deze gelegenheid wilt u geen standaard rouwvervoer huren, maar iets speciaals. Heeft u al eens gedacht aan een van onze bijzondere limousines. Wat kunnen wij u zoal aanbieden:

Rouwauto, de opties:

Een greep uit ons wagenpark. Dit is tot stand gekomen door een samenwerking van meerdere verhuurders uit de regio. Door dit collectief kan er een landelijke dekking geboden wordt. Dit resulteert in de meest scherpe tarieven.

Een rouwauto kunt u naar smaak personaliseren. Wilt u een sticker aanbrengen op de zijkant of een mooi bloemstuk op de motorkap. Alles is mogelijk!! U kunt zelf aangeven waar u graag de nadruk op wil leggen.

Deze rouwauto limousine is te huren door geheel Europa. Wij kunnen in principe overal komen en overal naartoe rijden. Van Groningen, Amsterdam, Rotterdam tot aan Breda, Tilburg en Maastricht. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Hummer Rouwlimousine

Eén van onze bijzonderste rouwwagens is de Hummer rouwlimousine. U kunt kiezen uit een witte of een zwarte hummer limousine. In beide Hummer rouwlimousines is het mogelijk om de kist te vervoeren. Hiernaast is het mogelijk om nog 8 personen te vervoeren. Op deze manier kunnen de nabestaanden samen met de overledene naar de laatste rustplaats reizen. Tijdens deze laatste rit van de overledene kunnen de nabestaanden gezamelijk herinneringen ophalen. Een bijzondere manier om de laatste eer te bewijzen!

Rouwbus als volgwagen

Wilt u graag samen met familie en/of vrienden reizen op de dag van de uitvaart? Dan is de rouwbus misschien dé oplossing die u zoekt. Door de bijzondere indeling en eigenschappen van de rouwbus, biedt deze diverse mogelijkheden voor het herdenken van de overledene. De stoelen staan opgesteld in een ronde waardoor er een intieme sfeer zal zijn in de bus. Verder is het bijvoorbeeld mogelijk om gebruik te maken van het multimedia systeem. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld foto's laten zien op de diverse schermen en kunt u muziek laten horen om de overledene op een bijzondere manier te herdenken. Wij hebben twee rouwbussen voor u beschikbaar, de kleinste is geschikt voor groepen tot 35 personen en de grootste voor groepen tot 50 personen.

Rouwvervoer en meer...

Door de jaren heen zien we naast rouwvervoer ook een toename in zakelijke offertes. Een limousine of een limobus is in te zetten voor een scala aan doeleinden. Hieronder vindt u een beknopte samenvatting:

  • Trouwvervoer
  • Pendeldiensten tijdens events
  • VIP vervoer
  • Artiesten vervoer
  • Bedrijfsuitjes
  • Promotie tours
  • en nog veel meer

Overal waar u vervoer voor zoekt, kunnen wij een gepast voertuig voor rijden. U zult in alle discretie vervoerd worden naar de laatste rustplaats van uw dierbare. Onze medewerkers zullen er alles aan doen om u zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen.

Limousine rouwauto huren?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het huren van een rouwauto? Graag verwijzen wij u naar het online offerte formulier. U ontvangt veelal binnen een werkdag een op maat gemaakte offerte van onze administratie.

Offerte aanvragen