9 persoons limousine

9 Persoons limousine huren? Bij limousine.nl zijn er voldoende mogelijkheden voor het huren van een dergelijke limo. In Nederland mogen er maximaal 8 personen vervoerd worden. De wetgeving geeft aan dat in Nederland niet meer personen vervoerd mogen worden. In ons beheer zijn een aantal limousines opgenomen welke plaats bieden aan 9 personen:

9 Persoons limousine, ons aanbod:

Er zijn voldoende mogelijkheden voor het huren van een 9 persoons limousine. Naast bovenstaande modellen verhuren wij nog diverse andere limousines. Doordat deze slechts plaats bieden aan 8 personen hebben wij deze niet vernoemd in bovenstaand overzicht.

Het wagenpark van limousine.nl is tot stand gekomen door een samenwerking van meerdere limo verhuur bedrijven. Deze maatschappijen hebben hun voertuigen ondergebracht in een gezamenlijk wagenpark. Door dit collectief worden vele lege kilometers voorkomen en een landelijke dekking gegarandeerd. Dit resulteert in scherpe tarieven voor de huur van een 9 persoons limousine.

Een veel gestelde vraag die wij krijgen is of er 9 personen in een limo mogen, ons antwoord in deze is ja dat mag mits er een persoon langs de chauffeur plaats neemt. Dit kan natuurlijk in goed overleg met de groep die vervoert moet worden, wij nemen wel onze verantwoordelijkheid als het om 9 personen gaat die we in de limousine vervoeren.

De wetgeving geeft aan dat in Nederland niet meer personen vervoerd kunnen worden als het aantal zitplaatsen die er beschikbaar zijn en ook daar hebben wij ons aan te houden.

Wij kunnen als het moet 9 personen in een limousine vervoeren, een ander alternatief is een limobus deze hebben wij tot 50 personen en zijn allen voorzien van verschillende snufjes en mogelijkheden, u wordt vervoerd in een bus vol met apparatuur een lichtshows laat u informeren, wij kunnen u een scala aan mogelijkheden bieden laat u eens inspireren om hiervoor te kiezen om een onvergetelijke dag te beleven.

Offerte aanvragen