12 persoons limousine

Er zijn diverse mogelijkheden voor het huren van een 12 persoons limousine op deze site. Dit is de plaats waar je de meest bizarre en exclusieve limousines kunt huren voor een scherpe prijs. Er zijn voldoende opties en wij zoeken graag mee naar de juiste vervoersoplossing. In ons wagenbestand hebben wij een groot aantal voertuigen te huur om uw gezelschap te vervoeren:

12 Persoons limousine, de mogelijkheden

Een overzicht van de diverse limousines welke ingezet kan worden als 12 persoons limousine. Officieel mogen er maar 8 personen vervoerd worden in een limo, daarom kan uw gezelschap in twee limousines worden vervoerd of samen in een grote Hummer limousine. Er zijn in de Benelux een aantal bedrijven welke beschikken over een 16 persoons Hummer. Bij limousine.nl is een verhuurder aangesloten welke beschikt over een dergelijk voertuig.

Bovenstaand wagenpark is tot stand gekomen door een collectief van meerdere limo verhuur bedrijven. Door deze samenwerking kan een landelijke dekking gegarandeerd worden en vele lege kilometers voorkomen worden. Uiteindelijk resulteert dit in de scherpst mogelijke prijzen voor luxe vervoer.

Naast de gebruikelijke limo’s bent u bij ons aan het juiste adres voor de huur van exclusieve limobussen. Deze jonge en multifunctionele touringcars kunnen plaats bieden aan maximaal 50 personen. Door de totale rondzit over het gehele bovendek kunt u met uw gezelschap in een grote ronde plaatsnemen. U zult niet doorhebben dat er nog zoveel plaatsen leeg blijven. Deze limobussen zijn voorzien van een scala aan multimedia en entertainment, zoals:

 • 7500 Watt muziekinstallatie, zowel binnen als buiten
 • Rookmachines binnen CO2 Rookjets (rookstoten naar buiten, meerprijs)
 • Pangolin Lasershow
 • Multicolour LED verlichting
 • Meerdere LCD videoschermen
 • Karaoke installatie
 • Draadloze spraakinstallatie
 • Video projectie tunnel (the Experience)
 • Vuurspuwers op het dak(the Experience)
 • Limousine interieur (totale rondzit, uniek in Europa)
 • mogelijkheid tot catering
 • Branding mogelijkheden
 • en nog veel meer

Dit is een klein kijkje in de diverse mogelijkheden die de touringcars te bieden hebben. Nergens zult u vergelijkbare touringcars vinden. Op het moment dat u binnenstapt, wordt u overbeladen door een weelde aan luxe. Kortom, dit is een vip coach welke is ingericht is als limousine. Een rondrit door A’dam, Rotterdam, Breda, Eindhoven of Zwolle wordt een onvergetelijke ervaring.

Meer informatie over het huren van een 12 persoons limousine? Vul dan het vrijblijvende contactformulier in. U zult binnen een werkdag een antwoord op maat ontvangen van onze administratie.

Recensies

www.limousine.nl/12-persoons-limo/

Deze pagina krijgt gemiddeld een 9.3/10 op basis van 372 stemmen.

Johan & Marcia:
De limo heeft ons in stijl naar de rode loper gebracht en
aan het eind van het feest weer naar huis gebracht. Dit moet
je eenmaal in je leven hebben meegemaakt. De volgden limorit
is geboekt voor het aankomende gala.

Diederick Jansen:
Wat een keuze, wat moeilijk. Te veel om uit te kiezen.
Gelukkig zijn wij goed geholpen door de mensen van limousine.nl
Een uiterst betaalbare hummer limousine is het geworden.

Wilt u ook uw mening delen met ons. Mail ons dan op info@limousine.nl en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.

Offerte aanvragen