Limousine

Het limousine verhuur bedrijf waar alles mogelijk is, vind je niet snel, maar wel bij limousine.nl. u kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben de ultieme oplossing voor de scherpste prijs. De diverse bedrijven welke aangesloten zijn bij deze website stellen alles in werking om uw wensen mogelijk te maken. Wij verhuren niet alleen verlengde voertuigen, maar op deze website verhuren wij de ultieme beleving met betrekking tot limo verhuur.

Deze website is tot stand gekomen door een collectief van meerdere limo verhuurders. Gevestigd door het hele land, zoals in Rotterdam, Den Haag, Breda, Eindhoven en Amsterdam. Zij hebben hun mooiste en meest exclusieve limousines beschikbaar gesteld in een gezamenlijk wagenpark. Zo worden lege kilometers voorkomen en een landelijke dekking gegarandeerd. In diverse steden in Nederland zijn deze bedrijven te vinden. Wilt u een limousine kopen en niet huren? Er zijn aangesloten bedrijven welke hun limo ook te koop heeft staan.

Limousine aanbod:

Een beknopte selectie uit het wagenpark van limousine.nl. Het huren van een stretched voertuig wordt wel heel speciaal. Er is volop aanbod voor diverse prijzen. U kunt al een limo huren vanaf een paar honderd euro. Het maakt niet uit welk model u kiest, elke limousine zal in showroom conditie voor worden gereden. Van een klassieke limo tot een imposante en stoere limobus met vlammenwerpers uit het dak en rookstoten naar buiten.

ABC Specials (=beheerder website) is zelf in het bezit van de meest exclusieve limousine van Europa en de twee meest exemplarische limobussen van Europa. In ons wagenpark zal ieder voertuig nader worden beschreven. De diverse limousines zijn in te zetten voor een diversiteit aan gelegenheden, zoals:

 • Bruiloft
 • Vrijgezellenfeesten
 • TV opnames
 • Foto shoots
 • Galafeesten
 • Nieky Holzken partybus
 • Vrijgezellenfeesten
 • Bedrijfspresentaties
 • Volgwagen cq rouwauto
 • Promo tours
 • Communiefeest
 • VIP vervoer
 • Pendeldiensten
 • and many many more

Wij zijn een graag geziene gast op diverse evenementen en TV programma’s. Doordat wij een grote keus aan limousines kunnen verhuren, ontvangen wij tientallen offerte aanvragen per dag. U gaat niet zomaar een limo huren, maar een speciaal voertuig dat uniek en bijzonder is.

Op het moment dat u instapt, waant u zich in Koninklijke sferen, luxe en design op het hoogst mogelijke niveau. Het interieur van de te huren limousines is elk met beste zorg samengesteld door middel van exclusieve materialen en technieken. De diverse foto’s en video’s liegen er niet om. U krijgt wat u bestelt!!

Er zijn ook collega bedrijven in onder andere Tilburg en Utrecht welke niet aangesloten zijn bij limousine.nl welke een limo ter verhuur aanbiedt die anders omgaan met hun producten dan wij. U krijgt dus de garantie dat bij de verhuur, de juiste limousine voor komt rijden. De limosine is opgebouwd uit originele onderdelen van de absolute topmerk auto’s. U kunt hierbij denken aan Rolls Royce, Mercedes, Maybach, etc. Wij verhuren enkel voertuigen van topkwaliteit en topklasse. Ook zijn er speciale limousines waar grote groepen in passen. Klik op een van onderstaande limousines voor meer informatie:

Onze overige diensten:

De mogelijkheden en voertuigen liegen er niet om. Wilt u meer informatie ontvangen over onze producten? Aarzel dan niet en vul het contactformulier in. Het team achter limousine.nl zal uw vragen met de grootste zorg beantwoorden.

Limousine huren?

Bent u benieuwd naar de beschikbaarheid en de tarieven? Vul dan het geheel vrijblijvende offerte formulier in. Wij sturen deze offerte door naar onze aangesloten partners en u zal binnen enkele dagen een offerte op maat ontvangen.

Linkpartners

Bedrijfsuitje

 

Offerte aanvragen