Uitvaart limousine

Bent u op zoek naar stijlvolle uitvaart limousine om een overledene op een bijzondere manier de laatste eer te bewijzen? Dan bent u bij limousine.nl wellicht aan het juiste adres. Wij hebben verschillende uitvaart limousines voor u klaar staan. U heeft bij ons de keuze uit verschillende modellen en kleuren uitvaart limousines waardoor er altijd wel geschikt vervoer klaar staat dat past bij een bijzonder afscheid.

Diverse uitvaart limousines

Wij begrijpen dat niet bij elke uitvaart hetzelfde rouwvervoer past. Daarom heeft u bij ons de keuze uit verschillende stijlvolle opties. Zo kunt u kiezen uit verschillende modellen uitvaart limousines, maar ook uit verschillende kleuren. We hebben niet alleen zwarte uitvaart limousines voor u klaar staan, maar ook bijvoorbeeld witte en roze limousines. Wij zorgen bij elk afscheid graag voor passend vervoer. De volgende limousines verhuren wij regelmatig als uitvaart limousines:

  • Lincoln Limousine
  • Chrysler Limousine
  • Hummer Limousine
  • Special Design Limousine
  • En meer...

Uitvaart hummer limousine

Bovenstaande uitvaart limousines kunnen enkel gebruikt worden als volgwagen. Wilt u graag samen met de overledene in één luxe voertuig vervoerd worden? Dan is onze speciaal voor uitvaarten omgebouwde H2 hummer limo huren misschien dé oplossing. Deze witte of zwarte uitvaart hummer limousine biedt plaats aan de kist en 8 personen. Op deze manier kunt u met een intiem gezelschap de overledene naar zijn of haar laatste rustplaats brengen.

Uitvaart bus als volgwagen

Wilt u graag met een groter gezelschap vervoerd worden op de dag van de uitvaart en daarvoor een limo huren? Dan is onze volgbus misschien een mooie oplossing. Wij hebben twee volgbussen voor een klaar staan, voor 35 of 50 personen. In deze uitvaart bussen zit u in een totale rondzit waardoor er een intieme sfeer gecreëerd kan worden en u samen met de andere nabestaanden onderweg herinneringen kunt ophalen. Een bijzondere wijze van rouwvervoer.

Meer informatie over uitvaart limousines?

Wilt u graag meer informatie over onze uitvaart limousine huren of één van onze andere vormen van rouwvervoer? Voor tarieven en beschikbaarheid kunt u het beste het online offerte formulier invullen. Onze medewerkers zullen er alles aan doen om zo snel mogelijk een offerte voor u op maat te maken. Voor overige vragen over bijvoorbeeld de mogelijkheden van ons rouwvervoer kunt u contact met ons opnemen. Wij zorgen er graag samen met u voor een bijzonder afscheid.

 

Wij verzorgen uitvaart vervoer door het gehele land. Het maakt dus niet uit of de uitvaart plaats vindt in Breda, Tilburg, Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Haarlem, Almere, Ede, Goes, Apeldoorn, Zwolle of Enschede. Wij verzorgen stijlvol rouwvervoer bij iedere uitvaart.

Offerte aanvragen