Splashbus

Splashbus of de meest extreme partybus van Europa!

Niet de splashbus, maar de PARTYBUS

Sinds enkele jaren kan er in Rotterdam de splashbus worden gehuurd. Een omgebouwde touringcar welke aangepast is om op de Maas te varen. Een korte ervaaring, maar niet uniek.

Bij limousine.nl bent u aan het juiste adres voor een alternatief voor de Splashbus. Geen ervaaring, maar de unieke beleving. Het wagenpark van ABC Specials (website beheerder) beschikt over een groot aantal exclusieve limousines met een hoog vipgehalte en 2 unieke, enige in Europa, limobussen.

Deze vipbussen die speciaal voor zijn omgebouwd tot rijdende theaters! Een aantal features aan deze fantastische bussen zijn:

  • 7500 Watt PA muziekinstallatie, zowel binnen als buiten
  • Rookmachines
  • Vlammenwerpers
  • Professionele muziekcomputer
  • Totale rondzit (uniek in Europa)
  • Pangolin Lasershow
  • Multicolor LED Verlichting
  • Complete rondzit
  • Cateringmogelijkheden
  • and many more

Door de totale rondzit, wat uniek is in Europa, beleef je alles tijdens de rit. U zult niks missen van het feest in de bus.

De limobussen verhuren we aan diverse groepen voor vrijgezellenfeesten, teambuilding, personeelsfeest, jubilea, bruiloften, promotietours en ga zo maar door. Deze partybus is te huur tegen zeer scherpe tarieven. U betaalt in verhouding met het toegangskaartje een klein beetje meer, maar krijgt er veel voor terug.

Het voordeel van de limobus in vergelijking met de splashbus is dat wij overal in Nederland te huren zijn. Of het in Breda, Tilburg, Eindhoven, Leeuwarden of in Maastricht is. U hoeft niet naar Rotterdam toe en bent geen tientallen euro’s kwijt aan het parkeren van uw auto. Dus in totaliteit bent u meer kwijt bij het kopen van een kaartje voor een kwartiertje varen op het water met de splashbus of kiest u toch voor een echte beleving in onze limobus.

Dus wilt u veel betalen voor weinig of wilt u in verhouding weinig betalen voor een heleboel ervaring. Een beleving dat je dromen laat uitkomen, aarzel dan niet en vul een offerteformulier in. Na ontvangst van uw offerte zal een van onze medewerkers contact met u opnemen.

De keus is aan u!!

Splashbus, een impressie

Partybus, een impressie

 

 

 

De Splashbus is te huur in heel Nederland. Of je deze unieke bus nu wilt huren in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Hengelo, Middelburg, Heerlen, Zoetermeer, Breda, Tilburg of Roosendaal, wij staan altijd voor je klaar voor het verzorgen van de meest onvergetelijke rit van je leven.

Offerte aanvragen