Ford Excursion limousine huren

De Ford Excursion limousine is een van onze stoerste voertuigen. De stoere maar toch luxe uitstraling van deze limousine maakt het voertuig geschikt voor diverse soorten gelegenheden. Je kunt onze Ford Excursion bijvoorbeeld huren voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of jubileum. Alles is mogelijk met deze bijzondere limousine!

limousine verhuur ford excursion

limo ford excurion

Wil je de Ford Excursion limousine huren? Dan ben je ervan verzekerd dat je in stijl op je bestemming aankomt. Zowel de buiten als de binnenzijde van dit voertuig heeft bijzondere kenmerken. Hierdoor is het bijvoorbeeld ook een ultiem voertuig voor tijdens een gala! Onderweg naar je bestemming kun je je eigen telefoon aansluiten en op deze manier zelf de muziek regelen. Verder zorgen wij natuurlijk voor de lekkerste gekoelde drankjes en een professionele chauffeur.

 

De ford Excusion Limousine is te huur voor ritten binnen heel Nederland. Of je nu opgehaald wil worden in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Groningen, Almere, Hilversum, Goes of Hogeveen, wij staan voor je klaar voor het verzorgen van de meest onvergetelijke rit!

Offerte aanvragen