Ferrari FF huren?

Wilt u een vierzits supercar huren? Dan is de Ferrari FF misschien wel de supercar die u zoekt! De Ferrari FF is namelijk een van de weinige supercars die plaats biedt aan vier personen. De Ferrari FF heeft een prachtig geluid dat geproduceerd wordt door de 6.3 liter grote V12, hierbij beschikt de Ferrari FF ook over het nodige confort en luxe.

De Ferrari FF beschikt over een vierwielaandrijving waardoor deze beschikt over voldoende grip op de weg. Mede door deze vierwielaandrijving gaat de Ferrari van 0 tot 100 in slechts 3,7 seconden! De topsnelheid van deze supercar ligt op ongeveer 335 kilometer per uur.

Dus bent u op zoek naar een Ferrari cabrio die plaats heeft voor maximaal 4 personen? Dan bent u bij limousine.nl aan het juiste adres. Deze Ferrari is te huur voor zowel een uurtje als een hele week! U kunt de Ferrari ophalen in De Lier (westland). Hiernaast is het mogelijk om de Ferrari op een door u gewenste locatie af te leveren, hier zitten echter wel eventuele haal en breng kosten aan verbonden.

Is de Ferrari FF toch niet precies wat u in gedachte had? Bij limousine.nl kunt u ook nog diverse andere exclusieve voertuigen huren. In ons wagenpark vindt u het gehele aanbod, waaronder de Ferrari 485 Spider en de Ferrari California.

Meer informatie over een Ferrari FF huren?

Wilt u meer informatie over het huren van een Ferrari FF of één van onze andere supercars of exclusieve voertuigen? Dan raden wij u aan om het offerte formulier in te vullen en aan te geven voor welk voertuig u kiest. Op deze manier kunnen wij een offerte voor u opstellen en extra foto's naar u toesturen.

 

Onze Ferrari FF is te huur voor ritten binnen heel Nederland. Wij brengen het voertuig naar u toe. Het maakt dus niet uit of u in Eindhoven, Best, Alkmaar, Heerhugowaard, Den Bosch, Rotterdam, Amsterdam, Haarlem, Groningen of Noordwijk woont. Wij staan graag voor u klaar voor het verzorgen van een onvergetelijke rit in een prachtige Ferrari FF.

Offerte aanvragen