Limousine service

Optimale service en limousine verhuur gaan altijd samen bij Limousine.nl Wij bieden u dus niet alleen maar het nieuwste van het nieuwste en de meest exclusieve voertuigen aan. Wij bieden ook optimale service. Dit is niet zomaar de standaard service, maar juist over de extra service.

Wat kost limousine service?

De prijs voor een limousine service is afhankelijk van diverse factoren. De standaard limousine is al te huur vanaf €75,- per uur. Extra hoog service niveau zonder hier direct meer voor te betalen. Optimale service hoeft niet altijd duur te zijn. Wij garanderen u dat u niet altijd voor die extra service hoeft de betalen. Onze service ligt ver boven het gemiddelde en het mooie is dat u hiervoor niks extra voor hoeft te betalen.

limousine service

limo service nederland

Wij kunnen dit realiseren, omdat limousine service voor ons slechts een neven activiteit is. Onze vaste lasten zoals kantoorpanden en medewerkers op de administratie, e.d. worden reeds betaald uit onze andere activiteiten. Door onze passie voor limousines is de verhuur van deze exotische handgemaakte limousines ontstaan.

Het verhuren van partybussen en vipbussen zijn de hoofdinkomsten van limousine.nl. Het verhuren van diverse limousines is een mooi extraatje en elke limo rit is voor ons een uitdaging, omdat er een grote diversiteit in consumenten welke een limousine bij ons huren. Dit is dus precies de reden waarom wij met gangbare tarieven kunnen werken en u toch de meest exclusieve limousines van de wereld kunnen leveren, dit in combinatie met een hoog service niveau.

limo service

limo service nederland

Voordat de rit aan gaat vangen, zorgen wij ervoor dat onze chauffeurs altijd op de hoogte zijn van de juiste verkeersomstandigheden en tijdig vertrekken vanaf de centrale. Dit in verband met de vele files en verkeersopstoppingen. Limousine.nl is met name actief in de volgende steden:

Naast de sensatie op wielen kan er ook gezorgd worden voor heerlijke versnaperingen aan boord. Wij werken samen met een cateraar die gespecialiseerd is in het verzorgen van de lekkerste en meest culinaire gerechten. Wat dacht u van een heerlijke maaltijdsalade met een glaasje champagne of gewoon borrelhapjes. Een cateringlijst wordt automatisch meegestuurd bij een offerte aanvraag:

Klik op de onderstaande links voor limousine service bij u om de hoek:

 • Limousine Service Utrecht
 • Limousine Service Breda
 • Limousine Service Amsterdam

limo service

limousine service op maat

Meer informatie over limousine service?

Dit zijn slechts een tweetal steden van de mogelijke plaatsen. In principe geldt onze limousine service voor heel Nederland. U hoeft niet door te klikken, want u kunt ook telefonisch contact opnemen met de administratie op (+31) 013 507 7507. U zult ten allen tijden iemand aan de lijn krijgen die u verder kan helpen met al uw vragen. Bent u overtuigd van onze voertuigen en diensten? Vul dan het offerteformulier in, u zult dan binnen een werkdag een op maat gemaakt antwoord ontvangen.

Limousine.nl staat bekend om zijn diensten, bijzondere voertuigen en excellente dienstverlening. Bij de meeste bedrijven begint dit bij de voertuigkeuze. De service welke wij bieden, begint bij de keuze van een professionele en hiervoor opgeleide chauffeur. Daarnaast en zeker ook zeer voornaam komt bij ons pas de autokeuze.

Onze professionele chauffeurs stellen alles in hun werking om van uw limo rit een ware beleving te maken. De chauffeur is het gezicht van onze firma. Wij hebben een aantal chauffeurs in loondienst welke zorgen voor de juiste instructies en de meest comfortabele en veilige rit naar uw bestemming.

Limo service, diverse mogelijkheden..

Wij kunnen voorzien in diverse modellen limousines. Ook zijn alle kleuren vertegenwoordigd bij limousine.nl, denk aan een roze Limousine huren, een witte, of zwarte, een gouden of nachtblauwe limo huren, alles is mogelijk. Er zal altijd getracht worden de meest perfecte limousine voor te laten rijden. Alles moet tot in detail kloppen. De diverse voertuigen bevinden zich altijd in showroom conditie en er zal getracht worden alle schades en mankementen direct te herstellen.

Eindeloze mogelijkheden bij Limo Service Nederland!

Naast de zaken die wij vanzelfsprekend beschouwen kunnen we altijd aanvullende services leveren. Er zijn diverse aanvullende diensten en services aanwezig. Wilt u bijvoorbeeld een krant in uw taal of een speciaal tijdschrift? Laat het ons weten en wij zullen ervoor zorgen. Ook kunt u kiezen uit een uitgebreide cateringlijst waaruit u zaken kunt bestellen voor onderweg. Diverse soorten champagnes, warme en koude gerechten.

Er is veel mogelijk bij het bestellen van catering. Alles is mogelijk en ons niets teveel. Niet enkel catering is voorhanden. Catering is niet het enige waarvoor wij kunnen zorgen. Wat dacht u van valet parking, inzet van hostesses, striptease onderweg, VIP-tickets. Laat het ons tijdig weten en we gaan kijken of er mogelijkheden zijn. Onze limo service is toepasbaar in vele grote Nederlandse steden, zoals:

 • Limo Service Rotterdam
 • Limo Service Utrecht
 • Limo Service Eindhoven
 • Limo Service Amsterdam
 • Limo Service Breda
 • En ga zo door

Tijdens bruiloften kan er gezorgd worden voor een mooi boeket op de motorkap of een rode loper. Wij zijn in het bezit van een diep donkerblauwe loper welke mooi past bij de kleur van een aantal limousines welke wij in beheer hebben. Misschien wilt u wel mooie paaltjes of iets dergelijks. Limousine.nl staat erom bekend om al uw wensen en behoeften in te willigen. Hoe gek de vraag ook is, veelal hebben wij er een oplossing voor.

Limousine huren prijs per limousine:

 • Witte Lincoln Towncar Limousine  > Eerste uur 120,--
 • Zwart Lincoln Towncar Limousine > Eerste uur 120,-- 
 • Roze Lincoln Towncar Limousine > Eerste uur € 135,- 
 • Special Design Limousine 8 personen  > Eerste uur € 145,-- 
 • Special Design Limousine 9 personen  > Eerste uur € 155,-- 
 • Roze Chrysler 300C limousine > Eerste uur € 140,--
 • Witte Chrysler 300C limousine > Eerste uur € 140,--
 • Zwarte Chrysler 300C limousine > Eerste uur € 135,--
 • Hummer H2 limousine 8 persoons wit > Eerste uur € 155,--
 • Hummer H2 limousine 8 persoons zwart > Eerste uur € 155,--
 • Hummer H2 limousine 12 persoons wit > Eerste uur € 250,--
 • Hummer H2 limousine 12 persoons zwart > Eerste uur € 250,--
 • Hummer H2 limousine 14 persoons wit > Eerste uur € 260,--
 • Hummer H2 limousine 14 persoons zwart > Eerste uur € 260,--
 • Hummer H2 limousine 16 persoons wit > Eerste uur € 350,--
 • Hummer limo 8 personen > Eerste uur € 150,--
 • Hummer limo 12 personen > Eerste uur € 250,--
 • Hummer limo 14 personen > Eerste uur € 275,--
 • Hummer Limousine rouwauto > Eerste uur € 650,--  
 • Ford Excursion Limousine > Eerste uur € 155,--
 • Excalibur Limousine > Eerste uur € 200,--
 • 35 persoons Limobus The Experience > Eerste uur € 1000,--
 • 50 persoons Limobus The Reference > Eerste uur € 850,--

Deze tarieven zijn onder voorbehoud en kunnen afwijken afhankelijk van de aan- en afrijd KM’s tot standplaats van betreffende limousine

Meer informatie ontvangen over limo service?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van Limo Service Nederland? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wilt u graag meer weten over de tarieven van een limousine huren? Dan kunt u het beste het online offerte formulier invullen op de website. Wanneer u al uw wensen en behoeften duidelijk invult kan een van onze medewerkers zo nauwkeurig mogelijk een offerte op maat maken..

Wanneer u er voor kiest om gebruik te maken van limo service Limousine.nl kunt u kiezen uit verschillende voertuigen. Dus wilt u een limo huren? Dan bent u hier aan het juiste adres. U kunt onder andere uit de volgende bijzondere voertuigen kiezen:

 

Wil je zelf een review plaatsen kijk dan voor alle mogelijkheden op > onze review pagina

Op onze web app is het nog makkelijker om een limousine te reserveren. Klik hier voor onze web app.

 

Offerte aanvragen