Galavervoer

Bij een galafeest is de eerste indruk een heel belangrijk onderdeel en daar hoort de manier waarop je wordt afgezet aan de rode loper natuurlijk bij. Ben jij ook op zoek naar het mooiste vervoer voor een galafeest? Lees dan hier meer over de mogelijkheden van galavervoer bij limousine.nl en maak een entrance om nooit meer te vergeten!

Galavervoer op maat, de mogelijkheden

Limousine.nl werkt samen met een groot aantal limousne bedrijven, hierdoor hebben wij het grootste aanbod galavervoer voor je klaar staan. Wat dacht je bijvoorbeeld van het huren van een van de volgende voertuigen uit ons wagenpark?

  • Lincoln Town Car Stretched
  • Hummer Limousine
  • Chrysler 300C Tuxedo
  • Excalibur Limousine
  • Rolls Royce Phantom (4p)
  • White Bentley (4p)
  • Maserati Quatreporte
  • Limobussen partybussen
  • and many more

Slechts een beknopt overzicht van de diverse modellen welke de consument zoal kan huren. Ons assortiment reikt van de meest unieke limousine van Europa tot de 2 meest bizarre limobussen van Europa. Het hoofdkantoor is gevestigd in Baarle-Nassau, een bekend dorpje tussen Tilburg en Breda.

The Special Design Limousine

Galavervoer in de meest unieke limousine van Europa. Deze limo is deels in Amerika en deels in Nederland met de hand vervaardigd. De carrosserie van een Chrysler 300C gecombineerd met een groot aantal originele Rolls Royce onderdelen. Naast een uniek design is het interieur om van te dromen. Een dikke muziekinstallatie i.c.m. een romantisch interieur. Alles is aanwezig om galavervoer van het hoogste segment te beleven. Slechts een van de vele modellen welke u bij limousine.nl kunt huren.

Indien u overgaat tot het huren van een limousine bij limousine.nl krijgt u een fles bubbels cadeau. Dat smaakt altijd tijdens het wachten in de limousine in de lange rij.

Meer informatie over gala vervoer?

Wilt u meer informatie over de diverse mogelijkheden van onze voertuigen? Aarzel niet en vul het contactformulier in. Binnen een korte tijd ontvangt u van onze administratie een op maat gemaakt antwoord. Wilt u meer informatie over onze tarieven en beschikbaarheid? Vul het vrijblijvende offerte formulier in? Deze aanvraag zal doorgestuurd worden naar onze collega bedrijven. U zal van meerdere limo bedrijven een op maat gemaakte offerte ontvangen voor het ultieme galavervoer!!

Offerte aanvragen