Communie feest? Al gedacht aan het vervoer?

Bij een feestelijke & plechtige samenkomst als een communie feest is het huren van een limousine de geschikte gelegenheid. Niet alleen de communicant wordt in stijl vervoerd, maar de belangrijkste leden van de familie kunnen dan gezamenlijk vervoerd worden.

Op het moment dat je in een van onze prachtige voertuigen wordt vervoerd, krijgt de dag net dat extra tintje. Wij beschikken niet over één limousine voor het communiefeest, maar uit diverse modellen uit diverse prijsklassen.

Communie feest, kiest u maar:

  • Special design Limousine
  • Hummer Limousine
  • Chrysler 300C Tuxedo
  • Lincoln Town Car
  • Excalibur Limousine
  • Limobussen
  • Partybussen
  • and many more

Een kleine selectie van een aantal modellen welke je bij ons onder andere kunt huren voor een communie feest. In Nederland zijn wij de grootste aanbieder van de meest exclusieve voertuigen welke je kunt huren in Nederland. Niet alleen voor elke gelegenheid, maar ook voor elk budget kunt u een limo huren.

De limousines zijn een verrassing voor de communicant en maakt het communie feest helemaal compleet. De gast in de limo zal zich als een celebrity wanen in een van onze limousines. Wij streven er altijd naar om van uw dag een onvergetelijke ervaring te maken. Laatst waren we nog in Amsterdam en in Eindhoven voor twee van de grootste communiefeesten van Nederland.

Onze limousines zijn perfect om een fotoshoot mee te maken tijdens een communiefeest. Na de plechtige communie in de kerk is er meestal nog wat tijd om foto’s te maken. Een fotoshoot in combinatie met de limousine levert mooie plaatjes op.

Wilt u meer informatie betreffende het huren van onze voertuigen en aanvullende services. U kunt het contactformulier invullen voor al uw vragen. Onze medewerkers zullen er alles aan doen om uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Voor een vrijblijvende offerte verwijzen wij u graag naar het offerteformulier. Binnen een werkdag ontvangt u een offerte op maat voor het perfecte communie feest.

Offerte aanvragen