Hummer limo

Hummer Limo, stoer & imposant!!

Hummer Limo huren voor de mooiste dag van je leven. een immense witte Hummer huren als trouwauto voor je bruiloft. Naast dat het een imposante en brute limo is, is dit natuurlijk een jongensdroom dat uitkomt. De afgelopen jaren zijn er steeds meer trouwerijen waar een witte Hummer Limousine voor gehuurd wordt. Naast deze voertuigen kun je bij limousine.nl ook terecht voor het huren van een aantal alternatieven, zoals

Hummer Limo, het alternatief!!

  • The Special Design Limousine
  • Chrysler 300C Tuxedo
  • Lincoln Town Car
  • Excalibur Limo
  • Rolls Royce Phantom (4p)
  • White Bentley (4p)
  • Limobussen
  • Partybussen
  • and many more

Slechts een beknopt overzicht van een aantal voertuigen welke bij limousine.nl gehuurd worden voor een grote diversiteit aan gelegenheden. Overal waar een limousine voor nodig is, kunt u een limo huren op deze website. De limo vloot is tot stand gekomen door een samenwerking van meerdere limo bedrijven in onder andere Amsterdam, Breda, Tilburg, Rotterdam en nog vele andere steden.

Zij hebben hun voertuigen ondergebracht in een gezamenlijk wagenpark. Doordat deze maatschappijen over de Benelux zijn gevestigd, kan een landelijke dekking gegarandeerd worden en lege kilometers voorkomen worden om de scherpst mogelijke prijs aan te bieden.

De Hummer Limo is een van de meest imposante en brute voertuigen welke er in Europa rondrijden. In tegenstelling tot Amerika mogen er maximaal 8 personen in een limo vervoerd worden. Gelukkig zijn er aantal limousine verhuur bedrijven bij deze website aangesloten, welke beschikken over een 16 persoons Hummer limo.

Op het moment dat een van deze stoere limousines voor komt rijden, zult u achterover slaan door de uitstraling en grootte van deze monster limousines.

Heb je binnenkort een galafeest, communie, bruiloft of een speciaal uitje?? Dan is de assistentie van een Hummer limo gewenst. Informeer via deze KLIK naar de mogelijkheden welke wij u kunnen bieden. Wilt u meer informatie over de prijzen en de beschikbaarheid van een Hummer Limo, vul dan het offerteformulier in. Na ontvangst van uw offerte formulier zullen wij deze behandelen en u een op maat gemaakte offerte terugsturen.

Offerte aanvragen