Lincoln limousine XXL huren

Lincoln Limousine XXL

Lincoln Limousine XXL is de nieuwe aanwinst in ons online wagenpark. Deze limo is onderscheidend door zijn lengte, zitplaatsen en de dubbele achteras. Nergens anders in Nederland kom je deze special tegen dan bij limousine.nl. Een onvergetelijke en spectaculaire verschijning die uniek in zijn soort is. Hieronder een aantal kenmerken van deze speciale limousine:

Lincoln Limousine XXL, de kenmerken

Ex Pentagon limousine van Bill Clinton Luxe champagne bar Lederen bekleding 12 meter lang, 14 zitplaatsen  LED verlichting Multimedia installatie en nog veel meer

Deze limo past binnen ons wagenpark, omdat deze uitvoering een bijzonder uiterlijk heeft. Als u de diverse aanbieders in Nederland bekijkt, zult u zien dat er een grote hoeveelheid Lincoln limousines te huur zijn, maar er is geen enkel bedrijf dat beschikt over een 12 meter lange Lincoln met een dubbele achteras. Op het moment dat deze special aan komt rijden, zult u verbaasd zijn door het uiterlijk..

Zoals eerder vermeld, is deze lincoln limousine xxl een ex-voertuig uit de grote collectie van het pentagon. Doordat wij altijd streven naar exclusiviteit en het verhuren van de meest bijzondere voertuigen zijn wij buiten de Europese grenzen gaan kijken. Amerika is het land van de extremiteiten. Daar komt ook deze special vandaan. Kortom, als je in deze special stapt, waan je jezelf als president Clinton in zijn jaren als vertegenwoordiger van de Verenigde Staten. Hier in Nederland wordt deze lincoln limousine xxl onder andere ingezet voor:

Bedrijfs- en productpresentaties Vrijgezellenfeesten en trouwvervoer Galavervoer Personeelsuitjes Teambuilding Jubilarissen en nog veel meer

Wilt u meer informatie over de tarieven en/of beschikbaarheid van de lincoln limousine XXL? Graag verwijzen wij u naar het online offerte formulier. U kunt hier uw gegevens in slechts een paar minuten achterlaten. Aan de hand van deze gegevens maken wij een op maat gemaakt voorstel voor uw event. Veelal ontvangt u deze binnen enkele werkdagen. Wij garanderen u een onvergetelijke entrance en een zeer comfortabele reis.

Offerte aanvragen