Exclusieve auto's

Exclusieve auto's, in elke vorm en maat!

Ben je op zoek naar het huren van exclusieve auto's? Dan ben je bij limousine.nl aan het juiste adres. Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in het verhuren van bijzondere voertuigen in elke vorm en maat. Op het vlak van exclusieve auto's kunnen wij u het volgende bieden:

Exclusieve auto's, het aanbod:

  • Bentley Continental
  • Bentley Arnage T
  • Rolls Royce Phantom, meerdere uitvoeringen
  • Ferrari & Porsche 
  • en nog veel meer

Een kleine greep uit het aanbod van onze exclusieve auto's. Door de jaren heen zien we een toename in het huren van bijzondere personenwagens. Vooral voor bruiloften en luchthaven vervoer  zijn onze voertuigen regelmatig onderweg om u op bijzondere wijze te vervoeren.

Om het plaatje compleet te maken, is het mogelijk om de diverse voertuigen uit het wagenpark te combineren met een van onze exclusieve auto's. U kunt naar ons wagenpark gaan, maar uiteraard geven we u graag een klein overzicht van de diverse mogelijkheden.

Zoals u kunt zien, is alles mogelijk in de vele mogelijkheden welke wij u kunnen bieden. Het is uiterst belangrijk voor ons en voor u om goed in kaart te brengen wat de diverse wensen en behoeften zijn van de consument. Vooral als er gekeken wordt naar de diverse events waarbij deze unieke voertuigen aanwezig zijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het huren van een van onze exclusieve auto's? U kunt uw rit samenstellen middels het online offerte formulier. Door slechts een aantal minuten van uw tijd kan er een op maat gemaakte prijs worden samengesteld. Veelal ontvangt u een antwoord binnen een aantal werkdagen.

 

 

Offerte aanvragen