Limousine service Eindhoven

Limousine service Eindhoven is onderdeel van limousine.nl en zal zorgen dat u niks ontbreekt tijdens de reis in een van onze limousines. Op het moment dat u een limo gaat huren, zal er aan alles gedacht worden om uw reis zo comfortabel mogelijk te laten verlopen. De diverse voertuigen welke u bij ons kan huren, zijn de meest bijzondere in hun soort. Om u een beeld te geven van de diverse mogelijkheden vindt u hieronder een beknopt overzicht

Limousine service Eindhoven, huidig wagenpark

  • Special Design limousine – limited version
  • Lincoln town Car Stretched
  • Chrysler 300C Tuxedo
  • Diverse Hummer limousines
  • Jonge limousines
  • partybussen “the Experience VIP Theatre”
  • Vipbus “the Reference VIP Lounge
  • en nog veel meer

Zoals u kunt zien, kunt u bij limousine service Eindhoven de meest uiteenlopende voertuigen huren en dat voor een uiterst betaalbare prijs. Wij zullen ervoor zorgen dat onze voertuigen in showroomconditie voor komen rijden. Op het moment dat een van onze voertuigen terugkomt van een rit, zullen onze medewerkers ervoor zorgen dat onze limousines in nieuwstaat worden gebracht.

Naast de mooiste voertuigen zorgen wij er ook voor dat u de keuze heeft uit een aantal aanvullende mogelijkheden. Wij werken samen met diverse bedrijven welke hierin kan voorzien:

Mocht u een van bovenstaande mogelijkheden van limousine service Eindhoven in willen zetten, laat het ons tijdig weten. Doordat wij samenwerken met diverse bedrijven is niet altijd mogelijk om alles in huis te hebben. De diverse leveranciers uit Breda, Tilburg en Amsterdam hebben ook te maken met levertijden en dergelijke.

Live entertainment kan in diverse vormen. Of het nu gaat om het huren van een striptease of de inzet van een hostess tijdens de reis. U kunt het niet zo gek bedenken of limousine.nl kan ervoor zorgen.

Benieuwd naar de diverse mogelijkheden welke wij u kunnen bieden. Ga snel naar het contactformulier en stel u vraag. U kunt natuurlijk ook een vrijblijvende offerte aanvragen van limousine service Eindhoven. Veelal ontvangt u binnen een werkdag een offerte op maat.

Offerte aanvragen