Limousine service

Optimale limousine service!!

Optimale Service en limousine verhuur gaan altijd samen bij limousine.nl Wij bieden u dus niet alleen maar het nieuwste van het nieuwste en de meest exclusieve voertuigen aan. Tevens bieden wij optimale service. Dit is niet zomaar de standaard service, maar juist over de extra service.

Extra hoog service niveau zonder hier direct meer voor te betalen. Optimale service hoeft niet altijd duur te zijn. Wij garanderen u dat u niet altijd voor die extra service hoeft de betalen. Onze service ligt ver boven het gemiddelde en het mooie is dat u hiervoor niks extra voor hoeft te betalen.

Wij kunnen dit realiseren, omdat limousine service voor ons slechts een neven activiteit is. Onze vaste lasten zoals kantoorpanden en medewerkers op de administratie, e.d. worden reeds betaald uit onze andere activiteiten. Door onze passie voor limousines is de verhuur van deze exotische handgemaakte limousines ontstaan.

Het verhuren van partybussen en vipbussen zijn de hoofdinkomsten van limousine.nl. Het verhuren van diverse limousines is een mooi extraatje en elke limo rit is voor ons een uitdaging, omdat er een grote diversiteit in consumenten welke een limousine bij ons huren. Dit is dus precies de reden waarom wij met gangbare tarieven kunnen werken en u toch de meest exclusieve limousines van de wereld kunnen leveren, dit in combinatie met een hoog service niveau.

Voordat de rit aan gaat vangen, zorgen wij ervoor dat onze chauffeurs altijd op de hoogte zijn van de juiste verkeersomstandigheden en tijdig vertrekken vanaf de centrale. Dit in verband met de vele files en verkeersopstoppingen. Limousine.nl is met name actief in de volgende steden:

Naast de sensatie op wielen kan er ook gezorgd worden voor heerlijke versnaperingen aan boord. Wij werken samen met een cateraar die gespecialiseerd is in het verzorgen van de lekkerste en meest culinaire gerechten. Wat dacht u van een heerlijke maaltijdsalade met een glaasje champagne of gewoon borrelhapjes. Een cateringlijst wordt automatisch meegestuurd bij een offerte aanvraag:

Klik op de onderstaande links voor limousine service bij u om de hoek:

Dit zijn slechts een tweetal steden van de mogelijke plaatsen. In principe geldt onze limousine service voor heel Nederland. U hoeft niet door te klikken, want u kunt ook telefonisch contact opnemen met de administratie op (+31) 013 507 7507. U zult ten allen tijden iemand aan de lijn krijgen die u verder kan helpen met al uw vragen. Bent u overtuigd van onze voertuigen en diensten? Vul dan het offerteformulier in, u zult dan binnen een werkdag een op maat gemaakt antwoord ontvangen.

Offerte aanvragen