Limousine huren

Limousine huren voor 2 tot 85 personen

Dacht u ook dat een limousine huren alleen voor de rijkelui was, niet bij limousine.nl, bij ons vindt u exclusieve modellen, maar dan tegen een zeer voordelige prijs. U vindt hier de mogelijkheid om een GRATIS offerte aan te vragen voor het meest luxe en stijlvolle vervoer. Lees hieronder snel verder over de diverse mogelijkheden van een limousine huren bij limousine.nl en wie weet maakt u binnenkort wel een onvergetelijke rit in een van onze luxe voertuigen!

Limousine huren, alles is mogelijk!!

U bent natuurlijk benieuwd naar de diverse modellen limousines welke u bij ons kunt huren, hieronder vindt u een kleine impressie van de mogelijkheden.

limousine hurenlimousine huren Nederland

Door onze samenwerking met vele dealers kunnen wij u dit grote aanbod overal in Nederland bezorgen. De diverse offertes sturen wij door aan de hand van uw wensen en behoeften. Veelal ontvangt u een antwoord binnen enkele werkdagen. Doordat wij samenwerken met maatschappijen welke gevestigd zitten door het gehele land kunt u bij ons een limousine huren tegen het scherpste tarief.

Limousine huren op locatie

Een limousine huren kan voor een scala aan gelegenheden. Of het nu een zakelijk of een publiekelijke event betreft. Wij kunnen overal een geschikt voertuig neerzetten, voor elk evenement. Door de jaren heen hebben wij ervaring op gedaan met het verzorgen van exclusief vervoer voor diverse soorten gelegenheden. Hierdoor weten onze chauffeurs precies hou zij moeten inspelen op diverse soorten gelegenheden. Hieronder vindt u een overzicht van gelegenheden waarbij wij regelmatig met onze luxe voertuigen te gast zijn. De diverse gelegenheden zijn zeer uiteenlopend. Van feestelijke, tot zakelijke, tot verdrietige gelegenheden, alles is mogelijk. Wij doen er graag alles aan om vipvervoer op maat te verzorgen.

limousine hurenlimousine huren Nederland

Limousine huren door heel Nederland!

U bent bij ons verzekerd van unieke voertuigen die u bijna nergens anders kan vinden, in Nederland zijn vele steden waar wij regelmatig te vinden zijn, zoals:

Trouwlimousine huren?

Een limousine huren voor uw trouwvervoer? De voertuigen die wij verhuren, zijn naast trouwauto ook in te zetten als volgwagen. Door ons grote wagenpark kunt u ook uw familie in stijl vervoeren. Veel intiemer en het zal een ware beleving zijn om nooit te vergeten.

U kunt er zeker van zijn dat wij de meest exclusieve voertuigen van Europa voor u kunnen inzetten. Samengevat, werkelijk een unieke limousine of limo bus kunt u huren voor een onvergetelijke ervaring.

limousine hurenlimousine huren nederland

Limousine huren?

Bij ons kunt u een limousine huren vanaf 2 personen tot 8 personen. Bovendien bieden wij ook limousines voor 12, 14 en 16 personen. Deze limousines beschikken over een bar met gekoelde dranken, een krachtige muziekinstalatie en karaoke instalatie. Kortom alles wat u maar kan verlangen voor een comfortabele rit. Heeft u interesse? Vul dan ons offerteformulier in. Heeft u nog andere vragen om een limousine huren? Onze medewerkers staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt contact met ons opnemen middels het contactformulier of tijdens kantooruren zijn wij ook telefonisch bereikbaar!

Limousine huren voor grote groepen?

U zult misschien wel denken: 'Wat zijn de vervoersopties voor grotere groepen?'. Hiervoor hebben wij limobussen voor u, deze limobussen zijn voor het grotere gezelschap, zoals 35 of 50 personen. Misschien zult u weleens gehoort hebben van een party-, disco- of feestbus, deze termen verstaan wij onder limobus. Kenmerkend voor onze limobus is de rondzit, zo zit u tegenover elkaar, net zoals in een limousine. In onze limobus bevinden zich vele faciliteiten waardoor u optimaal kunt genieten. U kunt hierbij denken aan muziekinstalatie zoals karaoke installatie, dj disco-set en vele andere faciliteiten. Onze limobus omvat ook vele ledlichten, lasershows en sfeerbeelden op de schermen. Voor deze limobus kunt u ook op limousine.nl een offerte aanvragen

Hoe duur is een limo? 

 

 

 Offerte aanvragen