Langste limo van de Benelux

Langste limo van de Benelux

Langste limo van de Benelux? Dan bent u bij limousine.nl aan het juiste adres. Wij bieden verhuur van limousines aan in elke soort en maat. Het huren van een dergelijk voertuig moet u eens hebben meegemaakt. Het is een unieke en onvergetelijke beleving. Niet alleen door het uiterlijk, maar vooral door de mogelijkheden zijn er een aantal voertuigen die zich de langste limo van de Benelux mogen noemen.

Witte Hummer Limousine XXL (16 persoons cap.) The Experience VIP Lounge  (limousine bus tot 35 personen) The Reference VIP Lounge (limobus tot 50 personen)

De twee laatstgenoemde hebben het uiterlijk van een luxe vipbus, maar het interieur en mogelijkheden zijn te vergelijken met die van een limo. Nergens anders in Europa vind je voertuigen zoals bij limousine.nl. Op het moment dat u in de Hummer limousine xxl plaats neemt, kunt u genieten van de volgende mogelijkheden.

Langste limo van de Benelux, de mogelijkheden (hummer limo xxl)

Luxe minibar Meerdere videoschermen Privacy beglazing Multimedia systeem Krachtige geluidsinstallatie LED verlichting GRATIS fles bubbels ervaren en geüniformeerde chauffeur capaciteit 16 personen

In heel Nederland vindt u geen vergelijkbare Hummer limousine die legaal geschikt is voor een dergelijk gezelschap. In 2016 zijn van diverse grote limousines de kentekenbewijzen ingenomen, omdat zij niet voldeden aan de diverse eisen om meer dan 8 personen te vervoeren. Behalve deze verhoogde Hummer limousine. Op het moment dat u onze variant huurt, zult u niet voor verrassingen komen te staan onderweg.

De langste limo van de Benelux, maar dan de twee andere varianten zijn nog luxer en uitgevoerd met meerdere eigenschappen dan die van de Hummer. Wij willen meer dan 16 personen vervoeren, maar dan wel met de luxe van een limousine. Daarom is deze limobus uiterst geschikt, maar wat kunt u van deze special verwachten.

The Experience & The Reference VIP Lounge, kenmerkt zich:

Totale rondzit (limousine opstelling) Instelbare LED verlichting Krachtige geluidsinstallatie, zowel binnen als buiten Meerdere Rookmachines CO2 Rookjets (rookstoten naar buiten, meerprijs) Spotify Premium & Netflix aan boord Draadloze microfoons Moderne karaoke installatie Lederen en comfortabele fauteuils Wireless Internet Access Point Meerdere LCD videomonitoren Modern multimedia installatie Nacht blauwe kleurstelling Catering mogelijkheden Digital climat control Extra geluidsisolatie en nog veel meer

Zoals u kunt zien, is alles mogelijk met de diverse voertuigen uit ons wagenpark. Naast de grootste limo van de Benelux bieden wij nog een scala aan kleinere limousines aan welke geschikt zijn tot het vervoeren van gezelschappen van 8 personen. Door te klikken op "ONS AANBOD" komt u op de pagina van het wagenpark met de overige mogelijkheden.

Wilt u meer informatie over het huren van de langste limo van de Benelux of een van onze andere voertuigen. Ga dan naar onze offerte pagina en stel uw reis samen binnen enkele minuten.  Veelal ontvangt u binnen enkele werkdagen een op maat gemaakt voorstel van onze administratie. Wij garanderen u een onvergetelijke beleving.

Offerte aanvragen