9 persoons limo, een klasse apart!!

Op zoek naar een 9-persoons limo?? Dan bent u bij limousine.nl aan het juiste adres. Wij verhuren de meest exclusieve limousines voor de scherpste prijs. Bij exclusieve limousines denkt u natuurlijk aan zeer hoge kosten, maar het tegendeel blijkt. Wij zullen u uitleggen waarom wij de grootste limo verhuurder van Nederland zijn tegen de beste prijs.

9 persoons limo, online aanbod

  • The Special Design Limousine – Ltd. Edition
  • Hummer Limousine (tot 16 personen)
  • Limousine bussen (tot 85 personen)
  • Lincoln Town Car Stretched
  • Chrysler 300C limousine
  • and many more

Dit zijn slechts een aantal van de voertuigen welke plaats bieden aan maximaal 9 personen. Wat u ook kunt doen, is het combineren van meerdere limousines indien uw gezelschap groter is dan 9 personen. In Nederland worden er meestal 8 personen vervoerd in een limo, maar er kan altijd nog iemand mee die naast de chauffeur plaatsneemt, dus een negende persoon kan altijd wel mee. Indien de persoon niet al te fors is , is het zelfs nog mogelijk dat deze persoon op het achterste zitgedeelte kan. De situatie wordt ter plaaste ingeschat.

De medewerkers en chauffeurs van limousine.nl hebben jaren ervaring met vervoersdiensten en kan u altijd van dienst zijn met advies en de organisatie van een limorit.

Deze website is tot stand gekomen door een samenwerking van meerdere limousine verhuur maatschappijen. Zij hebben hun wagenparkondergebracht in een grote limousine vloot. U zal daarom bij uw aanvraag meestal meerdere offertesontvangen van diverse aanbieders. De diverse aanbieders zijn gevestigd rondom:

Voor meer informatie over onze voertuigen en de diverse mogelijkheden verwijzen wij u graag naar het online contactformulier. U kunt hierop al uw vragen invullen. Wij nemen spoedig contact met u op.

Indien u als bedrijf op een leuke manier een promo tour wil gaan organiseren en u wil er een aantal promo girls mee laten rijden, hebben wij diverse mogelijkheden waarmee wij u van dienst kunnen zijn. U kunt natuurlijk ook de limo voorzien van uw logo of belettering en voor u een promo tour organiseren. Misschien kunnen wij iets voor u betekenen.

9 persoons limo huren?

Voor een vrijblijvende offerte met betrekking tot de beschikbaarheid en de diverse tarieven, verwijzen wij u graag naar het offerteformulier. Door op OFFERTE te klikken, wordt u doorgestuurd naar het formulier. Na ontvangst zullen wij deze doorsturen naar onze partners. De beste limo deals voor uw gelegenheid.

Offerte aanvragen