Luxe vervoer

Zoals u hierboven ziet, is dit luxe vervoer uit het topsegment. Luxe vervoer kunnen wij in alle vormen en maten leveren. Limousine.nl is tot stand gekomen door een samenwerking van diverse limo verhuur bedrijven en verhuurders van exotische en zakelijke sportwagens. Naast een diep en breed assortiment aan luxe voertuigen kunnen we voor elke gelegenheid een geschikt voertuig voorrijden.

Luxe Vervoer, ons huidige aanbod:

Doordat wij samenwerken met diverse verhuurders in de Benelux kunnen we een groot aanbod aan luxe vervoersmiddelen aanbieden. Onze aangesloten partners zijn in het bezit van de meest exclusieve limousines en exotische sportwagens en zakelijk vervoer uit het topsegment. Doordat de diverse aanbieders zijn verspreid over geheel de Benelux (= Amsterdam, Rotterdam, Utrecht) kan er landelijke dekking gegarandeerd worden en lege kilometers voorkomen worden.

Wij gaan bij het verhuren van luxe vervoer tot het uiterste. Naast deze exclusieve voertuigen zijn deze vervoersmiddelen uitgerust met een scala aan multimedia en entertainment. Of dit nu voor een bruiloft of verjaardag is, wij streven naar een succesvolle dag welke u niet meer vergeet. Wat dacht u van onze cateringservice waar u keuze kunt maken uit diverse drankjes en hapjes.

Luxe vervoer verhuren wij in alle maten. Of het nu om 8 personen of 80 personen gaat, er is altijd een passende oplossing. Als enige in Europa beschikken wij over de twee meest unieke vipbussen met een weelde aan luxe, multimedia & entertainment. Vervoer in Breda op de meest luxe manier die er is. Een vipbus met tientallen beeldschermen, de laatste snufjes, rookmachines, internet, and man more. LUXE VERVOER in de breedste zin van het woord.

Op deze website kunnen wij u luxe vervoer leveren tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Kwaliteit van de bovenste plank, omdat ons specialisme ligt in dit bijzondere verhuur. U kunt ervan uitgaan dat wij er alles aan doen om het u naar de zin maken. De diverse voertuigen zijn de beste uit hun segment. Onze luxe voertuigen zijn een graag geziene gast op diverse gelegenheden, zoals:

Dit is slechts een aantal van de diverse gelegenheden waar onze voertuigen aanwezig zijn. Deze ritten worden door geheel de Benelux verreden.

Bent u opzoek naar luxe vervoer voor een grote groep? Dan is het ook mogelijk om een van onze vipbussen te huren, deze bussen zijn geschikt voor groepen van 5 tot 50 personen. Onze bussen hebben diverse faciliteiten waardoor deze erg geschikt zijn voor zowel zakelijke als particuliere gelegenheden.

Voor meer informatie over onze voertuigen en onze aanvullende limo service verwijzen wij u graag naar het contactformulier. Hier kunt u al uw vragen stellen omtrent luxe vervoer. Voor een vrijblijvende offerte klikt u HIER. Uw offerteaanvraag wordt naar meerdere limousine bedrijven verstuurd. U zal binnen enkele werkdagen diverse offertes ontvangen van meerdere aanbieders. Heeft u nog andere vragen? Pak de telefoon of mobiel en bel naar (+31) 013 507 7507. Wij staan u graag te woord.

Offerte aanvragen