Limo, mooiste voertuigen van Europa!

U wilt een limo huren, maar u weet niet waar te beginnen. Wij kunnen u helpen. Wij specialiseren ons in het verhuren van de meest bijzondere limousines van Europa. Wat u op deze website vindt, zijn niet zomaar verlengde wagens, maar de meest bijzondere en luxueuze in hun soort.

Limo, het huidige aanbod:

“Klik HIER voor ons actuele wagenpark” Een overzicht van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Dit wagenpark is tot stand gekomen door een samenwerking van meerdere bedrijven, hierdoor kan er een landelijke dekking worden geboden met de scherpst mogelijke prijzen. U bent slechts een klik verwijdert van dag die u nooit gaat vergeten. Onze enthousiaste chauffeurs en medewerkers bezorgen u een ware levenservaring onderweg. Zo zijn wij te gast in:

Limo huren? Diverse mogelijkheden..

Een aantal van deze exclusieve voertuigen zijn in het bezit van ABC Specials en te bewonderen in het mooie Baarle-Nassau. Via bovenstaande wijze kunt u contact opnemen met onze administratie om een afspraak te maken voor het bekijken van onze voertuigen. In het wagenpark vindt u voertuigen die plaats bieden aan meer dan de standaard toegestane 8 personen, te noemen:

Meer informatie ontvangen over een limo huren?

Als u graag een gratis vrijblijvende offerte ontvangt voor een van onze limo's verwijzen wij u graag door naar het online offerte formulier. U ontvangt van onze administratie een op maat gemaakte offerte. Voor overige vragen over onze services en diensten verwijzen wij u graag naar het contactformulier.

 

Offerte aanvragen