Limo service

Limousine.nl staat bekend om zijn diensten, bijzondere voertuigen en excellente dienstverlening. Bij de meeste bedrijven begint dit bij de voertuigkeuze. De service welke wij bieden, begint bij de keuze van een professionele en hiervoor opgeleide chauffeur. Daarnaast en zeker ook zeer voornaam komt bij ons pas de autokeuze.

Onze professionele chauffeurs stellen alles in hun werking om van uw limo rit een ware beleving te maken. De chauffeur is het gezicht van onze firma. Wij hebben een aantal chauffeurs in loondienst welke zorgen voor de juiste instructies en de meest comfortabele en veilige rit naar uw bestemming.

Limo service, diverse mogelijkheden..

Wij kunnen voorzien in diverse modellen limousines. Er zal altijd getracht worden de meest perfecte limousine voor te laten rijden. Alles moet tot in detail kloppen. De diverse voertuigen bevinden zich altijd in showroom conditie en er zal getracht worden alle schades en mankementen direct te herstellen.

Eindeloze mogelijkheden bij Limo Service Nederland!

Naast de zaken die wij vanzelfsprekend beschouwen kunnen we altijd aanvullende services leveren. Er zijn diverse aanvullende diensten en services aanwezig. Wilt u bijvoorbeeld een krant in uw taal of een speciaal tijdschrift? Laat het ons weten en wij zullen ervoor zorgen. Ook kunt u kiezen uit een uitgebreide cateringlijst waaruit u zaken kunt bestellen voor onderweg. Diverse soorten champagnes, warme en koude gerechten.

Er is veel mogelijk bij het bestellen van catering. Alles is mogelijk en ons niets teveel. Niet enkel catering is voorhanden. Catering is niet het enige waarvoor wij kunnen zorgen. Wat dacht u van valet parking, inzet van hostesses, striptease onderweg, VIP-tickets. Laat het ons tijdig weten en we gaan kijken of er mogelijkheden zijn. Onze limo service is toepasbaar in vele grote Nederlandse steden, zoals:

Tijdens bruiloften kan er gezorgd worden voor een mooi boeket op de motorkap of een rode loper. Wij zijn in het bezit van een diep donkerblauwe loper welke mooi past bij de kleur van een aantal limousines welke wij in beheer hebben. Misschien wilt u wel mooie paaltjes of iets dergelijks. Limousine.nl staat erom bekend om al uw wensen en behoeften in te willigen. Hoe gek de vraag ook is, veelal hebben wij er een oplossing voor.

Meer informatie ontvangen over limo service?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van Limo Service Nederland? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wilt u graag meer weten over de tarieven van een limousine huren? Dan kunt u het beste het online offerte formulier invullen op de website. Wanneer u al uw wensen en behoeften duidelijk invult kan een van onze medewerkers zo nauwkeurig mogelijk een offerte op maat maken..

Linkpartners

The best cheap car leasing deals are negotiated on the day. Let us find a cheap car leasing deal for you today.

Offerte aanvragen