Limousine huren Hoorn

Limousine huren Hoorn is onderdeel van limousine.nl en kan u verzekeren van een onvergetelijke ervaring. Het aanbod aan limousines is zeer divers en dat voor de scherpste tarieven. Voor velen is het een jongensdroom dat uitkomt om gereden te worden in een van onze limousines. Kijkt u maar eens naar ons aanbod:

Limousine huren Hoorn, het aanbod

 • Special Design limousine – the ltd. edition
 • Chrysler 300C Tuxedo & Lambo edition
 • Lincoln Town Car stretched
 • Hummer Limo
 • Excalibur Limousine
 • VIP vervoer
 • Rolls Royce Silver Cloud & Phantom
 • Maserati Quatreporte
 • Partybussen & discobussen
 • Vergaderbussen & Vipbussen
 • and many more

Een beknopte selectie van een tiental limousines welke u bij ons kunt huren. In de Benelux mogen wij ons de grootste aanbieder noemen van exclusieve voertuigen. Dit is tot stand gekomen door een samenwerking van meerdere limousine verhuur maatschappijen welke hun voertuigen op een centrale plaats hebben ondergebracht. Ook wordt op deze manier een landelijke dekking gegarandeerd en lege kilometers voorkomen. Op deze manier kan de scherpste prijs worden aangeboden.

limo huren hoorn

limo huren hoorn

De diverse maatschappijen met wie samen wordt gewerkt, komen uit heel Nederland. Wij verhuurden hummer limousines uit Amsterdam en Utrecht, Lincoln Stretched uit Rotterdam en nog veel meer modellen.

De limobus van Limousine huren Hoorn, lees meer!

Limousine vervoer voor grote gezelschappen is een van onze sterke punten. In Europa is limousine.nl de enige aanbieder van de twee meest bizarre limobussen ter wereld die multifunctioneel inzetbaar zijn. Deze discobussen beschikken onder andere over:

 • 7500 Watt PA audio installatie, zowel binnen als buiten
 • Pangolin Lasershow
 • Multicolour LED verlichting
 • Rookmachines
 • CO2 Rookjets (rookstoten naar buiten, meerprijs)
 • Lederen interieur
 • Karaoke installatie
 • Meerdere monitoren
 • Wireless Internet (op aanvraag)
 • Afgevulde koelkasten
 • Video Projectie tunnel (the Experience)
 • Vlammenwerpers op het dak (the Experience)
 • Diverse zakelijke mogelijkheden
 • and many more

Een kleine selectie van het scala aan multimedia en entertainment. Deze mogelijkheden vind je nergens anders bij een busmaatschappij. De eigenschap waarop wij verkozen worden boven onze collega’s is de totale rondzit welke toegepast is in de bussen. Deze stoelopstelling vind je alleen terug in een limo. Met je gezelschap in een grote ronde voor een nog intenser feest.

Meer weten over limousine huren Hoorn?

Limo huren Hoorn kan u een onvergetelijke ervaring bieden. Niet enkel door onze verhuurde producten, maar vooral door onze uitmuntende limo service. Informeer naar wat limousine huren Hoorn voor u kan doen. Onze medewerkers staan voor u klaar. Voor meer informatie over de prijzen nen beschikbaarheid verwijzen wij u graag naar het offerte fomulier. Voor overige vragen kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Hummer limo huren verhuur Hoorn, al aan ons gedacht? Een goed idee! Luxe vervoer met een bijzondere limousine is tegenwoordig voor iedereen toegankelijk, dus ook voor u. Bij limousine.nl hanteren we aantrekkelijke prijzen en bieden we diverse bijzondere limousines aan. Met het grootste wagenpark van Europa vindt u altijd een limousine die past bij de gelegenheid. Viert u binnenkort een bijzondere verjaardag en wilt u deze dag graag in stijl vieren? Is uw kind bijna jarig en wilt u hem of haar even flink verrassen? Misschien wilt u uw partner wel trakteren op een romantische avond.

Hummer limousine verhuur Hoorn, onvergetelijk!!

Laat u ophalen door uw privé chauffeur in een wagen die u aanspreekt. Kiest u voor een Excalibur Limousine Stretched, een Rolls Royce Phantom, een Hummer limousine of een Chrysler 300C Lambo Edition? Wat uw keuze ook zal worden, u zult zich verwend voelen als een VIP. Met het luxe interieur in al onze wagens zult u zich direct op uw gemak voelen en genieten van een bijzonder moment. Nodig uw vrienden of familieleden uit en trakteer hen op een geweldige dag. Ook zij zullen de luxueuze limousine niet snel vergeten en er nog lang over napraten.

Heeft u een bedrijf in Hoorn en wilt u graag vervoer regelen voor een zakelijke relatie? Een limousine huren is dan een uitstekende manier om uw gast in de watten te laten leggen. Wij regelen vervoer naar de luchthaven, een hotel of een locatie waar u wilt vergaderen. Wilt u uw zakelijke relatie een rondrit aanbieden langs de mooiste en leukste attracties van Nederland? Wij regelen graag het VIP-vervoer in stil. Onze privé chauffeurs weten exact waar ze uw gast kunnen brengen en waar die het meest van zal genieten. Uw relatie zal u zeker dankbaar zijn!

Hummer limousine verhuur Hoorn, het vervoer om een aantal bijzondere locaties in de buurt te bezoeken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan het Westfries Museum, het Museum van de Twintigste Eeuw, het Oostereiland of het Affichemuseum? Uw privé chauffeur wacht graag op u tijdens uw bezoek, om u daarna verder te vervoeren naar een bestemming van uw keuze. Wilt u liever de wijde omgeving van Hoorn verkennen vanuit een luxe limo? Dan kan uiteraard ook!

Hummer limousine verhuur Hoorn, hoe kunt ue een prijs ontvangen? Laat ons uw wensen weten en wij regelen binnen een werkdag een offerte op maat.

Hummer limousine verhuur Hoorn, klaar voor een onvergetelijke beleving.

Woont u in de buurt van Hoorn en wilt u toch een limousine huren? Wij halen ook regelmatig gasten op in Amsterdam, Den Bosch, Emmen, Den Haag, Alphen, Dongen, Rijen, Moerdijk, Etten Leur, Hilversum, Haarlem, Tilburg, Eindhoven, Utrecht, Almere, Delft, Moordrecht, Nijmegen, Haarlem, Haarlemmermeer, Groningen, Drachten, Franeker, Dordrecht, alkmaar, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Zwaag, Blokker, Schellinkhout, Grote Waal, Risdam of Zwaagdijk.

Bent u op zoek naar zakelijk vervoer met unieke mogelijkheden? Dan is een vergaderbus huren misschien wel dé oplossing die u zoekt. Naast limousines verhuren wij ook luxe bussen welke volledig zijn ingericht als mobiel kantoor. In deze mobiele kantoorruimtes is alles aanwezig wat u nodig kunt hebben voor een vergadering onderweg. Denk hierbij aan een vergaderopstelling, 5G internetverbinding, stopcontacten, beeldschermen, toilet, koffiemachine en ga zo maar door. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een mobiel kantoor huren? Neem dan contact met ons op, onze medewerkers beantwoorden uw vragen graag.

Offerte aanvragen