Limousine huren Hilversum

Limousine huren Hilversum, veel mensen doen het al en weten hoe bijzonder het is om in een luxe limo te rijden met privé chauffeur. Wilt u ook een geweldige dag beleven in een stijlvolle limousine met uw vrienden en familie? Wij beschikken over het grootste wagenpark van Europa en garanderen u een geweldige tijd. Neemt u plaats in een Hummer limousine, een pink limo of een andere opvallende wagen? Wij komen u graag ophalen en brengen u met plezier naar een door u te bepalen bestemming. Dat wordt een bijzondere dag of avond!

Limousine huren Hilversum, ben je er klaar voor!

Is uw kind binnenkort jarig en wilt u graag een bijzondere dag organiseren? Uw privé chauffeur komt hem of haar en de vriendjes graag ophalen voor een geweldig kinderfeestje. Laat hen een leuke rit maken in een luxueuze limo en rondrijden in de buurt van Hilversum. Wij brengen hen daarna graag naar de bioscoop, het zwembad, een bowlingbaan of een andere leuke locatie waar ze zich de rest van de dag zullen vermaken. De rit ernaartoe in een grote limousine zullen ze fantastisch vinden. De aankomst is natuurlijk ook opvallend en zal veel bekijks opleveren. Dat wordt een verjaardag om nooit te vergeten!

limousine verhuur hilversum

limo verhuur hilversum

Wilt u liever een romantische dag doorbrengen met uw partner en hem of haar verrassen met een ontspannende rit in een bijzondere limousine uit de collectie van limo huren  Hilversum? Dat zal zeker gewaardeerd worden! Samen in een limousine zitten en genieten van het uitzicht vanuit een stijlvolle wagen zal altijd een plezier zijn waar jullie nog lang aan terugdenken. Wil je je partner ergens mee naartoe nemen? Dat kan natuurlijk ook! Wij brengen u graag naar elke locatie die interessant of gezellig zal zijn om samen een ontspannende dag door te brengen. Wilt u naar een spa, een heerlijk stuk wandelen in het bos of samen gezellig naar een pretpark? Wij brengen u graag! Bestemmingen als Breda, Zwolle, Deventer, Amsterdam, Rotterdam, Lelystad, Utrecht, Haarlem, Tilburg, Eindhoven, Den Haag, Nijmegen, Den Bosch, Groningen, Overijsel en Schagen zijn natuurlijk ook mogelijk, wij maken graag de scherpst mogelijke offerte. 

 

limousine verhuur hilversum

limousine huren hilversum

Limousine huren Hilversum, de specialist om leuke bezienswaardigheden te bezoeken in de buurt. Wij brengen u graag naar het Pinetum Blijdenstein, het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, Wolfsdreuvik of de Tesselschadekerk. Wilt u liever ween wandeling maken in de prachtige bossen rond Hilversum? Wij brengen u graag stijlvol en luxueus in een limousine naar keuze. Na een geweldige dag kunt u zich laten afzetten bij een bijzonder restaurant om de avond af te sluiten.

Wilt u ook een limousine huren in Hilversum? Wij maken graag binnen een werkdag een scherp geprijsde offerte voor u op.

Limousine huren Hilversum, alles is mogelijk!

Woont u net buiten Hilversum en wilt u toch een limousine huren? In Nieuw Loosdrecht, Hollandsche Rading, ’s-Graveland, Bussum, Laren en Eemnes halen wij ook geregeld gasten op voor een bijzondere rit in een limo.

Hummer limo Hilversum is onderdeel van limousine.nl en is in het leven geroep door de vele aanvragen welke door onze administratie ontvangen zijn. Met name de laatste jaren is er een groei in de vraag naar Hummer Limousines. Vroeger was een oude Amerikaanse limo nog fantastisch, maar tegenwoordig moet het steeds unieker en imposanter. Waar kan hummer limo Hilversum zoal voor zorgen?

Hummer limo Hilversum, de mogelijkheden:

 • Lincoln Town Car Stretched
 • Chrysler 300C Tuxedo & lambo edition
 • Excalibur Stretched
 • Special design Limousine – ltd. edition
 • VIPbussen
 • Partybussen
 • Trouwvervoer
 • en nog veel meer

Dit diepe en brede assortiment is tot stand gekomen door een collectief van meerdere verhuurders welke hun voertuigen hebben ondergebracht in een gezamenlijk wagenpark. Door dit collectief kunnen er vele lege kilometers voorkomen worden en een landelijke dekking gegarandeerd.

Op het moment dat je bijvoorbeeld in het Gooi aan komt rijden, zal iedereen een blik werpen op jouw vervoersmiddel. De Hummer limousines en onze overige modellen worden geregeld gehuurd voor een diversiteit van aangelegenheden, zoals:

 • Galafeesten
 • Vrijgezellenfeesten
 • TV shoots
 • Foto sessies
 • Bedrijfspresentaties
 • Teambuilding events
 • Personeelsuitjes
 • en nog veel meer

Op het moment dat u een van onze limousines in Hilversum voorbij ziet komen of zelf gaat huren, zal iedereen meteen denken welke bekende Nederlander vervoerd wordt. Het is toch fantastisch als JIJ dan uitstapt. Iedereen zal stom verbaasd zijn. Ontdek de vele mogelijkheden van Hummer limousine Hilversum.

U kunt een hummer limo huren voor elke gelegenheid en elk budget. Doordat onze partners door heel Nederland zijn gevestigd, kan er een hummer voorgereden worden voor de scherpst mogelijke prijzen. Een kleine lijst van de steden waar onze partners zijn gevestigd.

 • Rotterdam & Amsterdam
  Eindhoven, Tilburg & Breda

Wilt u meer informatie over onze voertuigen en/of diensten? Graag verwijzen wij u naar het contactformulier. Hier kunt u al uw vragen invullen. Onze medewerkers streven ernaar uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden en u een antwoord op maat toe te sturen

Offerte aanvragen