Limousine huren Heerlen

Limousine huren Heerlen, bent u geïnteresseerd? Uw privé chauffeur haalt u graag op met een geweldige limousine en brengt u in alle luxe naar uw bestemming. Of u nu een leuke dag met vrienden wilt doorbrengen of uw familie wilt verrassen, een limo huren staat altijd garant voor succes. Vier feest met een limousine op een verjaardag, een vrijgezellenfeest of een andere bijzondere dag. U en uw gasten zullen nog lang napraten over een geslaagde dag.

Viert een van uw kinderen binnenkort een verjaardag? Een limousine als verrassing werkt altijd! Laat de kinderen ophalen en genieten met vriendjes of vriendinnetjes in een limousine naar keuze. Kiest u voor een roze limo, een zwarte Hummer of een andere bijzondere wagen? Ons uitgebreide wagenpark heeft de meeste wagens in Europa. Er zit altijd een limo bij waar u helemaal tevreden mee zult zijn en de kinderen natuurlijk ook. Wordt het een tocht naar de bioscoop, het zwembad, een leuk pretpark of bijvoorbeeld een bowlingbaan? Dit wordt een feestje om nooit meer te vergeten!

limousine verhuur heerlen

limo te huur heerlen

Hummer limousine Heerlen, de champagne staat klaar!

Met hummer limousine Heerlen kunt u diverse bezienswaardigheden of attracties bezoeken. Wij brengen u er graag naartoe! Maak een rondrit door de stad en laat uw privé chauffeur u langs de Sint-Pancratiuskerk rijden. Bezoek het Nederlands Mijnmuseum of het Thermen museum. Wilt u de kinderen op een bijzondere manier naar Kinderstad Heerlen laten vervoeren? Ze zullen het fantastisch vinden. Of u nu op stap gaat met familie of vrienden of een romantische dag plant met uw partner of kinderen, dit wordt gegarandeerd een geweldige dag of avond.

Wilt u ook een limousine huren in Heerlen? Wij hebben een uitgebreid wagenpark, het grootste van Europa. Zoek een bijzondere limousine uit en u wordt in stijl opgehaald door uw eigen privé chauffeur. Wordt het een zwarte Hummer limousine, een Pink limousine of toch een ander stijlvolle limo? Welke wagen u ook kiest, u zult zeker genieten van alle luxe en klasse. Weet u al waar wij u naartoe kunnen brengen en wie wij allemaal op kunnen halen? Laat ons uw wensen weten en wij maken binnen een werkdag een scherp geprijsde offerte voor u op.

Limousine huren Heerlen, voor ieder gezelschap!

Limousine Heerlen, klik voor een offerte!!

Woont u niet in Heerlen maar wel in de buurt en wilt u toch een Hummer limo huren? In Voerendaal, Landgraaf, Eygelshoven, Kerkrade en Simpelveld halen wij u uiteraard ook graag op!
Wij verhuren ook Limousines in Utrecht, Breda, Nijmegen, Overdinkel, Schiermonnikoog, Texel, Tilburg, Amsterdam, Groningen, Den Bosch, Vlaardingen, Delft, Ede, Emmen, Heerlen, Haarlem, Amsterdam, Rotterdam en Roermond. 

Ook voor zakelijk vervoer ben je bij Limousine huren Heerlen aan het juiste adres. Wij hebben ook een paar luxe bussen voor je klaar staan die compleet zijn omgebouwd rijdend kantoor. Bekijk onze kantoorbussen hier.

Offerte aanvragen