Limousine huren Geleen

Limousine huren Geleen, een combinatie van entertainment en vervoer. Heeft u een gala binnenkort? Wij vervoeren u graag! Ons uitgebreide wagenpark biedt een ruime keuze in luxueuze limo’s waar u een geweldige dag mee zult beleven. Uw privé chauffeur haalt u en uw eventuele gasten graag op om u naar een vooraf besproken bestemming te rijden. Of u nu met familie of vrienden op stap gaat, uw partner of uw kinderen, dit wordt gegarandeerd een bijzondere dag. Kiest u voor een Hummer limousine, een Pink Limo of een prachtige Chrysler of Lincoln Town Car? Welke wagen u ook kiest, het wordt zeker een dag om nog lang over na te praten.

Limousine huren Geleen, een weelde aan luxe

Vaak wordt een limousine gehuurd om een bijzondere dag te vieren met vrienden en familie. Een bijzondere verjaardag, een bruiloft, een jubileum, een galafeest of een kinderverjaardag, wij hebben al voor veel verschillende gelegenheden limousines verhuurd. Wilt u een avond uit met uw partner of vrienden? Heeft u binnenkort een vrijgezellenfeest te vieren of wilt u graag in stijl vervoerd worden naar het theater voor een bijzondere avond? Uw privé chauffeur zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt. De luxe van de wagens, het gevoel een VIP te zijn, de uitstraling van uw vervoer en de aankomst hebben altijd een verrassend effect.

als VIP vervoerd worden naar de volgende bestemmingen: Utrecht Breda, Veenendaal, Noordwijk, Maastricht, Valkenburg, Schin op Geul, Overdinkel, Amsterdam, Hengelo, Rotterdam, Tilburg, Den Bosch, Schagen, Den Haag, veenendaal, Emmen, Enschede, Haarlem, Nijmegen, Eindhoven, Groningen

Geleen Limousine

Limousine Geleen

Een limo huren bij hummer limo Geleen is altijd een bijzondere aangelegenheid. Tenslotte kunt u er bijzonder leuke trips organiseren. Wilt u een rondrit in de omgeving en de stad verkennen vanuit een limousine? Wij brengen u graag langs de Peter Karel kapel, de Abdij van Susteren, de Millenermolen en Kasteel Limbricht. Wilt u ook een rondje stad doen? Wij rijden u graag naar De Voorstad om mensen te kijken en vooral bekeken te worden. Natuurlijk kunt u ook een tour maken door heel Limburg. De keus is geheel aan u!

Wie huurt zoal een voertuig bij hummer limo huren Geleen? Wij rijden zowel voor bedrijven als particulieren. Laat ons direct uw wensen weten en wij maken binnen een werkdag een duidelijke offerte voor u op. Uiteraard regelen wij een voorstel tegen scherpe prijzen. Twijfelt u over de mogelijkheden en wilt u dat wij met u meedenken over het organiseren van een leuk evenement? Ook dat regelen wij graag voor u!

Limousine huren Geleen voor ieder gezelschap;

Hummer limo Geleen, doe er mij ook maar ... !!

Woont u net buiten Geleen en wilt u toch graag een bijzondere limo huren? In Sittard, Valkenburg, Maasmechelen, Dilsen-Stokkem, Maaseik en Echt halen wij regelmatig gasten op voor een enerverende dag. Naast limousines kunt u bij ons ook luxe bussen en busjes huren die bijvoorbeeld inzetbaar zijn als kantoorbus.

Offerte aanvragen