Limousine huren Emmen

Limousine verhuur Emmen, vervoer met een gouden randje. Wij bezorgen u graag een fantastische dag! Onze bijzondere limousines zijn allemaal stijlvol ingericht en beschikken over een luxe die u zich amper voor kunt stellen. Uw privé chauffeur is attent en professioneel en brengt u graag naar uw bestemming. Wilt u een mooie rondrit maken met vrienden of familie? Wilt u samen met uw partner een romantische avond beleven in een super luxe limousine? Waar u ook voor kiest, wij verzorgen uw dag in stijl en maken uw herinneringen onvergetelijk!

Met het grootste wagenpark uit Europa kunnen wij u de meest bijzondere limousines van Europa bieden. Als u ergens een bijzondere limousine ziet rijden is de kans groot dat die van limousine.nl is. Kiest u voor een Lincoln Oldtimer Town Car of voor een stretched Excalibur Sport? U kunt ook kiezen voor een parelwitte limousine voor uw bruiloft, een pink limo voor een dames- of meisjesfeest, een Chrysler limousine met vleugeldeuren of een zwarte Hummer limo. U ziet het, wij hebben keuze genoeg voor een fantastische dag.

Limousine verhuur Emmen, de champagne staat koud!!

Hummer limo verhuur Emmen, de specialist in vervoer voor zakelijke doeleinden. Wij bieden onze limo’s aan voor diverse zakelijke gelegenheden en kunnen vervoer regelen voor uw zakenrelaties, bijvoorbeeld van of naar Schiphol. Voor uw zakenrelaties is het fantastisch opgehaald te worden op onze luchthaven en in stijl vervoerd te worden langs diverse toeristische bezienswaardigheden. Zo krijgen ze een geweldige indruk van ons mooie land en komen ze direct uitgerust aan.

Wilt u een limousine huren in Emmen om de omgeving te verkennen met uw partner, vrienden, familie of uw kinderen? Dan kunt u er natuurlijk voor kiezen direct een leuk uitstapje te regelen. Wij brengen regelmatig mensen uit Emmen naar de Wildlands Adventure Zoo of Dierenpark Emmen. Ook het Van Gochhuis en het Veenpark zijn bestemmingen waar wij regelmatig mensen naartoe rijden. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen u rond te laten rijden en te genieten van al het moois in de omgeving van Emmen.

Offerte aanvragen