Limousine huren Dordrecht

Een limousine huren in Dordrecht kunt u het beste doen bij limousine.nl. Wij hebben het grootste wagenpark van Europa en bieden geweldige en vooral heel bijzondere limousines aan met privé chauffeur. Wilt u graag uw vrienden of familie verrassen, gaat u binnenkort trouwen of wilt u tijdens een fijne avond uit op een chique manier vervoerd worden? Huur dan een limousine en u zult een geweldige tijd beleven. Wij vervoeren al jaren gasten in Dordrecht, altijd tot volle tevredenheid.

limousine dordrecht

limo huren dordrecht

Wilt u graag een limousine huren in Dordrecht voor een personeelsfeest of een zakelijke relatie die in de watten gelegd moet worden? Wij helpen u graag er een groot succes van te maken. Wij rijden regelmatig als pendeldienst voor bedrijfsfeesten maar kunnen natuurlijk ook een geweldige avond verzorgen voor uw personeels- of afdelingsfeest. Verwen uw collega’s of relaties en laat hen een bijzondere  avond beleven in een luxe limo waarin ze volop kunnen genieten van een fantastisch uitzicht. Onze professionele privé chauffeur zal hen in stijl naar de door u gewenste locatie vervoeren.

Ook voor zakelijk vervoer in een andere vorm bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verhuren namelijk niet alleen limousines maar ook speciaal ingerichte luxe bussen of busjes. Een aantal van onze bussen hebben wij zelfs compleet ingericht als kantoorbus waardoor het mogelijk is om onderweg te werken, vergaderen en presenteren.

Limousine huren Dordrecht, wij denken met u mee!!

Maakt u liever privé gebruik van een limousine verhuur Dordrecht? Uiteraard kan dat ook! Of het nu voor een vrijgezellenfeest, een Sinterklaasfeest, een verjaardag of een examenfeest is, wij zorgen er voor dat uw avond of dag een geweldig succes wordt. Laat u zich vervoeren naar het theater of concert? Of laat u uw kinderen ophalen voor een vervoer naar het zwembad of de bioscoop? Misschien wilt u wel een kroegentocht starten met vrienden en u lekker laten vervoeren van bar tot bar. Waar u ook voor kiest, wij zorgen er voor dat uw avond vlekkeloos verloopt. Uw privé chauffeur zal in stijl gekleed zijn en netjes op u wachten als dat nodig is.

Favoriete bestemmingen zijn o.a. Tilburg, Den Bosch, Zwolle, Meppel, Alkmaar, Den Haag, Vlaardingen, Rotterdam, Amsterdam, Den Helder, Hogeveen, Utrecht, Haarlem, Groningen, Breda, Hengelo, Alkmaar, Zeeland, Limburg, Valkenburg, Maastricht, Tiel, Venlo en Overdinkel.

limousine verhuur dordrecht

limousine verhuur dordrecht

Wilt u een limousine huren in Dordrecht om uw stad en de omgeving te verkennen vanuit een luxe en luie stoel? Dat kan natuurlijk ook! Wij verzorgen regelmatig rondritten met een luxe hummer limo en kunnen er ook voor u een bijzondere rit van maken. Dordrecht kent verschillende musea waar wij u kunnen afzetten. Bijvoorbeeld het Dordrechts Museum, het Huis van Gijn of Museum 1940-1945. Laat u zich liever vervoeren naar de Biesbosch of de Ottersluis voor een stevige wandeling? Uiteraard is ook dat mogelijk!

Wilt u meer informatie ontvangen van Hummer limo verhuur Dordrecht? Vraag dan direct een offerte aan en geef duidelijk uw voorkeuren en wensen op. Zo weten wij exact waar wij ons voorstel op kunnen baseren. Natuurlijk ontvangt u een scherp geprijsde offerte.

Limousine huren Dordrecht, JA, IK WIL

Woont u niet in maar wel vlak bij Dordrecht? Ook dan kunt u natuurlijk ook gebruik maken van onze limo service. Wij vervoeren regelmatig mensen vanuit Hendrik Ido Ambacht, Sliedrecht, Werkendam, Strijlen, Moerdijk en Numansdorp. Wij staan met onze limo verhuur ook verder buiten Dordrecht voor u klaar. Het maakt dus niet uit of u wilt vertrekken in Heerenveen, Hengelo, Zoetermeer, Katwijk, Oosterhout, Geleen of Terneuzen. Bij limousine.nl bent u altijd aan het juiste adres!

Offerte aanvragen