Limousine huren Assen

Hummer limo huren Assen, wat kunnen wij voor u doen? Uw privé chauffeur haalt u graag op om een fantastische dag of avond te beleven. Maak een keuze uit één van de vele bijzondere limousines uit ons uitgebreide wagenpark en geniet volop van een feestelijke avond of dag. Al onze limo’s zijn luxueus en stijlvol ingericht en beschikken uiteraard over een chauffeur die volledig in stijl gekleed gaat. En dat allemaal tegen een aantrekkelijke prijs die u verbaasd zal doen staan. Gaat u op stap met familie, vrienden, uw partner of uw kinderen? Zij zullen met volle teugen genieten en er nog lang over napraten!

Hummer limo huren Assen, wij staan voor u klaar!

Hummer limo verhuur Assen, de vervoerspartner voor zakelijk gebruik? Wij halen regelmatig zakelijke gasten op om van Schiphol naar Assen te rijden en andersom. Vaak wordt ons verzocht daar een bijzondere rondrit van te maken langs diverse belangrijke toeristische attracties. Wilt u ook uw zakelijke relatie in de watten leggen? Uiteraard kunnen we uw gast ook in de buurt laten genieten van een bijzondere rondrit, of hem of haar naar een hotel of vergaderlocatie laten vervoeren. Wilt u graag op een bijzondere manier een personeelsfeest, een bedrijfsuitje of een afdelingsavond organiseren? Onze limousines staan graag voor u klaar!

Assen limousine

Limousine Assen

Een limousine huren in Assen kan natuurlijk ook voor allerlei andere gelegenheden. Voor een kinderfeestje bijvoorbeeld, een bijzondere verjaardag of een bruiloft. Heeft u binnenkort een galafeest, een examenfeest, een vrijgezellenparty of een ander bijzonder moment? Ook dan kunt u bij ons een limousine huren voor een dag of avond om nooit te vergeten. Ook kunnen wij u vervoeren naar interessante plaatsen in (de buurt van) Assen. Wat dacht u bijvoorbeeld van het TT-circuit in Assen, het Drents museum, het Gevangenismuseum, kinderboerderij Asserbos of het Duurzaamheidscentrum? Dat wordt een mooie dag!

Limousine verhuur Assen kan u van alles aanbieden. Bekijk ons uitgebreide wagenpark en kies een limousine of luxe personenbus die helemaal bij de gelegenheid past. Wordt het een Hummer limousine, een Chrysler limo , een roze limousine of een Lincoln limousine? Laat ons snel weten wat uw wensen zijn en waar u naartoe wilt en wij maken binnen een werkdag een offerte op met scherpe prijzen voor limo verhuur.

In Assen zijn wij jullie graag van dienst, behalve in Assen hebben wij ook limousines in andere plaatsen waar wij onze gasten van limousine service voorzien, denk aan Den Haag, Haarlem, Nijmegen, Groningen, Den Bosch, Utrecht, Tilburg, Breda, Amsterdam, Rotterdam, Haarlem, Almere Bergen op Zoom, Maastricht, Apeldoorn, Amersfoort, Goed en Ede.  

limousine verhuur assen

limousine verhuur assen

Hummer limo huren Assen, wij staan voor u klaar!

Woont u in de buurt van Limousine huren Assen en wilt u toch graag gebruik maken van onze limo service? Wij halen ook regelmatig gasten op in Bovensmilde, Laaghalerveen, Hooghalen, Smilde, Loon, Zeijerveld, Zeijen, Rhee, Huis Ter Heide, Almen, Eldersloo, Rolde, Gasteren en Nijlande. Vervolgens brengen wij onze gasten in stijl naar bestemming in Nissewaard, Velsen, Vlaardingen, Vlissingen, Woerden of Zeist. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw rit? Aarzel niet en neem contact met ons, onze medewerkers staan graag voor je klaar voor het verzorgen van vipvervoer op maat.

Offerte aanvragen