Limousine huren Apeldoorn

Limo Apeldoorn is uw vervoerspartner voor bijzonder vervoer. Gaat u een limousine huren in Apeldoorn, kunt u het beste doen bij limousine.nl. Niet alleen omdat wij de scherpste prijzen hebben, maar vooral ook omdat ons wagenpark enorm uitgebreid is. Heeft u altijd al een keer als een VIP vervoerd willen worden naar een feestelijke happening of een bijzondere locatie? Wilt u graag iemand verrassen met vervoer in een bijzondere limousine? Limo Apeldoorn verzorgt graag uw droomauto met privé chauffeur en brengen u of uw gasten overal naartoe.

Apeldoorn Limousine

limousine Apeldoorn

Ook voor een personeelsfeest is het huren van een limousine een geweldig idee. Heeft u een klein bedrijf met maar een paar medewerkers? Dan is een limousine huren in Apeldoorn voor een geweldige avond uit een fantastisch idee! Ook voor medewerkers van uw eigen afdeling is het bijzonder een avond of dagdeel verwend te worden met een luxe VIP rit. Bijvoorbeeld in onze Pink limousine of de Hummer Limousine. Een geweldig zakelijk uitje naar een personeelsfeest of een chic diner in een bijzonder restaurant begint zo met een stijlvolle entree. Leuker kan het bijna niet!

Limo Apeldoorn wordt regelmatig ingezet voor privé gebruik? Dat kan uiteraard ook! Wij verhuren onze limousines regelmatig aan groepen vrienden, gezellige familieleden of een clubje kinderen tijdens een kinderfeestje. Ook voor gala avonden, examenfeestjes, vrijgezellenfeestjes, verjaardagen of toeristische rondritten kan limo Apeldoorn iemand verrassen of u zelf ophalen. Niets is bij ons te gek. Heeft u bijzondere wensen of ideeën voor een leuke dag? Wij horen het graag. Uw chauffeur heeft waarschijnlijk ook wel een aantal geweldige ideeën voor een geslaagde rit.

En of u nu een limo wil huren in Apeldoorn of een andere plaats in Nederland, wij kunnen u wellicht van dienst zijn door ons grote netwerk van Limousines in Nederland met o.a. limo's gestationeerd in Haarlem, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Nijmegen, Breda, Tilburg, Goes, Maastricht, Den Bosch, Haarlem, Groningenen Assen.  

 

Apeldoorn Limo huren

Limousine Huren Apeldoorn

Een limousine huren in Apeldoorn is nog nooit zo eenvoudig geweest. Wilt u feestelijk vervoer regelen naar Paleis het Loo of Kasteel Het Oude Loo, het Casino Apeldoorn of Museum “In de zevende hemel”? Of laat u de kinderen gezellig oppikken met een bijzondere limousine voor een dagje Apenheul of Julianatoren? Wij vervoeren u ook graag in stijl naar Thermen Bussloo voor een heerlijk ontspannen dag. Uiteraard pikken wij u daar ook weer op! Een dag met een limo huren zal zeker geslaagd zijn. Er zal nog lang over nagepraat worden. Geweldig, zo’n dag, en het is zo geregeld!

Vraag nu een offerte aan bij Hummer limo huren Apeldoorn en geef ons uw wensen door. Binnen een werkdag ontvangt u een offerte tegen scherpe prijzen.

Ja, ik wil een limousine huren in Apeldoorn

Uiteraard kunt u ook een limousine huren buiten Apeldoorn. In Beekbergen bijvoorbeeld, of in Lieren, KLarenbeek, Teuge, De Vecht, Hoog Soeren of Assel.

 

Hummer limo Apeldoorn VERHUURT de meest imposante en indrukwekkende verlengde hummers van Europa. Naast de vele Hummer limo’s kunnen wij ook zorgen voor het huren van de volgende modellen:

Hummer Limo Apeldoorn, het huidig wagenpark 

 • Special design limousine – ltd. edition
 • Lincoln Town Car
 • Oldtimer Excalibur streched limousine
 • Chrysler 300C Lambo edition & tuxedo
 • Roze limousine
 • Limobussen
 • Feestbussen
 • trouwvervoer
 • en nog veel meer

Een klein voorbeeld van de wagens die we kunnen inzetten voor onze reserveringen. Doordat wij samenwerken met collega verhuurders kan er een landelijke dekking worden gegarandeerd en vele lege kilometers voorkomen worden. Indien er van een bepaald voertuig geen beschikbaarheid is, wordt er gezorgd voor een vergelijkbaar alternatief.

Hummer Limo Apeldoorn is in het leven geroepen, doordat er de afgelopen jaren een toename is in offerte aanvragen voor verhuur in de regio van Apeldoorn. Hierdoor kunnen we de meest spectaculaire voertuigen verhuren. Of het nu in Vlaardingen, Gorinchem, Ede, Rijswijk of Woerden is, limousine.nl is uw vervoerspartner.

U hoeft geen ster of VIP te zijn om in een van onze voertuigen in te stappen. Op het moment dat u binnenstapt, voelt u zich wel degelijk een ster voor een dag! Waar verhuurden wij onze specials voor:

 • Bedrijfsuitjes
 • Vrijgezellenfeesten
 • Film opnames
 • Bruiloften
 • Foto shoots & locaties
 • Productpresentatie

Heeft u interesse in het huren van een Hummer Limousine of een van onze andere modellen? Alles is mogelijk, dus u hoeft nooit te denken dat uw wensen te ver gaan. Vul dan nu het contactformulier  in voor al uw vragen. Onze medewerkers zullen uw vragen behandelen en binnen een werkdag u een antwoord op maat sturen. Misschien zien we u snel bij Hummer limo Apeldoorn. Laat ons u verbazen met de vele mogelijkheden van de limousines.

Offerte aanvragen