limo huren

Iedereen kan een limousine huren, je denkt natuurlijk meteen al aan al die bekende Nederlanders die bakken met geld verdienen om een dergelijk voertuig te huren. Dat is niet meer zo tegenwoordig, voor elk budget verhuren we een op maat gemaakte limo.

Bij limousine.nl heb je volop keuze uit alle mogelijke modellen die worden verhuurd voor de scherpste prijs. Aan wat voor modellen moet je zoal denken.

“Limo huren, ons aanbod”

Limousine.nl hét collectief van de grootste limousine verhuur bedrijven van Nederland. Door goed samen te werken met onze collega bedrijven kunnen wij u een landelijke dekking garanderen en hoeft u niet voor lege kilometers te betalen. Elke aanvraag wordt automatisch naar alle bedrijven in uw regio verzonden welke veelal binnen 24 uur aanbiedingen met diverse voertuigen in uw mailbox bezorgen. U kiest vervolgens de limousine die qua tarief en design het best bij u en uw gelegenheid past past.

Dit is slechts een kleine greep uit ons zeer brede assortiment. Bijna alle verhuurders in de Benelux hebben hun wagenpark beschikbaar gesteld en limousine.nl heeft deze opgenomen in de meest gigantische limousine vloot. Onze limo’s rijden geregeld rond in:

Een van de vele paradepaarden van limousine.nl zijn de exclusieve voertuigen van ABC Specials Dit zijn de meest unieke limobussen en limousine's van heel Europa. The Special Design Limousine is gebouwd op de carosserie van een Chrysler 300C in combinatie met vele originele Rolls Royce onderdelen. De naam zelf zegt al genoeg dit is de ultieme beleving met een adembenemend design welke geheel handmatig is gestyled door Remetzcars uit Lisse. Deze is echt one of a kind.

Limo huren voor elke gelegenheid!!

Een limo huren voor deze en veel meer gelegenheden, wij zijn zonder twijfel de beste vervoersoplossing. Verhuur van de meest unieke wagens voor het meest exclusieve vervoer. Door heel Europa verhuren wij onze voertuigen. Door de samenwerking met vele verhuur maatschappijen worden lege kilometers voorkomen en een landelijke dekking gegarandeerd.

Een limo huren voor kleine of grote gezelschappen? De bovengenoemde limousines kunnen plaats bieden aan 2 tot 50 personen. Er zijn wel Hummer Limo’s te huur voor 16 personen en limousine bussen.

Wilt u informatie over de tarieven en de beschikbaarheid? Middels het offerteformulier ontvangt u een prijs van onze administratie. Een limo heeft u zo gehuurd met een druk op de knop.

Recensies

www.limousine.nl/limo-huren/

Deze pagina krijgt gemiddeld een 9.2/10 op basis van 987 stemmen.

Xavier & Marc:
Met een aantal vrienden hebben we gekozen
om ons te laten vervoeren naar de discotheek. Wat
een onvergetelijke reis. De limousine is voor volgend
jaar alweer vastgelegd.

Stucadoor Breughelmans:
Voor ons 25 jarig jubileum zijn wij met een limo
naar de voorstelling van The Lion King in Nederland
geweest. De reis ernaar toe was geweldig.

Wilt u ook uw mening delen met ons. Mail ons dan op info@limousine-huren.be en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.

Offerte aanvragen