Limo huren, speciale limo voor een zacht prijsje

Limo huren

limo huren in amsterdam

limo huren

Limo huren? Een online offerte met slechts EEN KLIK!!

Een limo huren is voor iedereen weggelegd. Bij het horen van het woord limousine denk je meteen al aan al die bekende Nederlanders die bakken met geld verdienen om een dergelijk voertuig te huren. Dan heb je je vergist. Voor elk budget verhuren we een op maat gemaakte limo. De huurprijs van een limousine hangt samen met meerdere factoren.

Bij limousine.nl heb je volop keuze uit diverse modellen limousines welke worden verhuurd voor de scherpst mogelijke prijs. Aan wat voor modellen moet je zoal denken.

“Limo huren, ons aanbod”

Limousine.nl hét collectief van de grootste limousine verhuur bedrijven van Nederland. Door agenda’s te koppelen kunnen we lege kilometers voorkomen en voordelige tarieven hanteren voor onze klanten. Elke aanvraag wordt automatisch naar alle bedrijven in uw regio verzonden welke veelal binnen 24 uur aanbiedingen met diverse voertuigen in uw mailbox bezorgen. U kiest vervolgens de limousine die qua tarief en design het best bij u en uw gelegenheid past past.

hummer limo huren in amsterdam

Een selectie van de vele modellen welke voorgereden kan worden. Dit breed en diep assortiment is tot stand gekomen door het collectief van meerdere limo verhuur bedrijven uit de Benelux. Zij hebben hun wagenpark beschikbaar gesteld en limousine.nl heeft deze opgenomen in de vergrote limousine vloot. Onze limo’s rijden geregeld rond in:

Een van de vele paradepaarden van limousine.nl zijn de exclusieve voertuigen van ABC Specials (=tevens beheerder website) Dit zijn de meest unieke limobussen en limousine van Europa. The Special Design Limousine is gebouwd op de carosserie van een Chrysler 300C in combinatie met vele originele Rolls Royce onderdelen. Alleen al bij het horen van de naam, The Special Design Limousine, wil je al meer weten over hoe je limo kunt huren. De ultieme beleving met een adembenemend design welke geheel handmatig is gestyled door Remetzcars uit Lisse. In heel Europa zul je geen vergelijkbare limo huren.

limo huren

Limo huren voor elke gelegenheid!!

Een limo huren voor deze en veel meer gelegenheden, wij zijn uw vervoersoplossing. Verhuur van de meest exclusieve voertuigen voor het meest exclusieve vervoer. Door heel Europa verhuren wij onze voertuigen. Door de samenwerking met vele verhuur maatschappijen worden lege kilometers voorkomen en een landelijke dekking gegarandeerd.

goedkope roze limo huren

Een limo huren voor kleine of grote gezelschappen? De bovengenoemde limousines kunnen plaats bieden aan 2 tot 50 personen. Door de regelgeving omtrent limousines mogen er maximaal 8 personen vervoerd worden in een limousine. Er zijn wel Hummer Limo’s te huur voor 16 personen en limousine bussen.

Wilt u informatie over de tarieven en de beschikbaarheid? Middels het offerteformulier ontvangt u een prijs van onze administratie. De limo huren voor event, en dat slechts met een klik en vijf minuten van uw tijd.


limousine-logo