Limo Huren? Vraag offerte aan bij alle verhuur bedrijven in één handeling op limousine.nl

09 limo huren

08 limo huren

Limousine.nl hét collectief van de grootste limousine verhuur bedrijven van Nederland. kiyoh beoordelingDoor agenda’s te koppelen kunnen we lege kilometers voorkomen en voordelige tarieven hanteren voor onze klanten. Elke aanvraag wordt automatisch naar alle bedrijven in uw regio verzonden welke veelal binnen 24 uur aanbiedingen met diverse voertuigen in uw mailbox bezorgen. U kiest vervolgens de Limousine die qua tarief en design het best bji u past.

Een limo huren is voor iedereen weggelegd. Bij het horen van het woord limousine denk je meteen al aan al die bekende Nederlanders die bakken met geld verdienen om een dergelijk voertuig te huren. Dan heb je je vergist. Voor elk budget verhuren we een op maat gemaakte limo. De huurprijs van een limousine hangt samen met meerdere factoren.

Bij limousine.nl heb je volop keuze uit diverse modellen limousines welke worden verhuurd voor de scherpst mogelijke prijs. Aan wat voor modellen moet je zoal denken.

“Limo huren, ons aanbod”

Een selectie van de vele modellen welke voorgereden kan worden. Dit breed en diep assortiment is tot stand gekomen door het collectief van meerdere limo verhuur bedrijven uit de Benelux. Zij hebben hun wagenpark beschikbaar gesteld en limousine.nl heeft deze opgenomen in de vergrote limousine vloot. Onze limo’s rijden geregeld rond in:

  • Bredalimousine huren
  • Tilburg
  • Eindhoven
  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Utrecht

Een van de vele paradepaarden van limousine.nl zijn de exclusieve voeruigen van ABC Specials (=tevens beheerder website) Dit zijn de meest unieke limobussen en limousine van Europa. The Special Design Limousine is gebouwd op de carosserie van een Chrysler 300C in combinatie met vele originele Rolls Royce onderdelen. Alleen al bij het horen van de naam, The Special Design Limousine, wil je al meer weten over hoe je limo kunt huren. De ultieme beleving met een adembenemend design welke geheel handmatig is gestyled door Rementzcars uit Lisse. In heel Europa zul je geen vergelijkbare limo huren.

Limo huren voor elke gelegenheid!!

Een limo huren voor deze en veel meer gelegenheden, wij zijn uw vervoersoplossing. Verhuur van de meest exclusieve voertuigen voor het meest exclusieve vervoer. Door heel Europa verhuren wij onze voertuigen. Door de samenwerking met vele verhuur maatschappijen worden lege kilometers voorkomen en een landelijke dekking gegarandeert.al eens aan hummer limousine gedacht??

Een limo huren voor kleine of grote gezelschappen? De bovengenoemde limousines kunnen plaatsbieden aan 2 tot 50 personen. Door de regelgeving omtrent limousines mogen er maximaal 8 personen vervoerd worden in een limousine. Er zijn wel Hummer Limo’s te huur voor 16 personen en limousine bussen. Deze vallen onder een andere wetgeving. Regelmatig zetten wij onze voertuigen in tijdens grote evenementen om personen te vervoeren. In combinaties met meerdere limousines en bussen kan er wel tot 800 personen tegelijk vervoerd worden in stijl.

Wilt u meer informatie omtrent de voertuigen en onze aanvullende limo service? Graag verwijzen wij u naar het contactformulier. Hier kunt u al uw vragen invullen. Na behandeling zullen onze medewerkers trachten u te voorzien van alle antwoorden. Voor een geheel vrijblijvende offerte verwijzen wij u graag naar het online offerteformulier. Na ontvangst zal deze doorgestuurd worden naar onze aangesloten partners, hierdoor zult u van meerdere bedrijven een offerte op maat ontvangen.

hummer limo

Deze pagina krijgt gemiddeld een 8.8/10 op basis van 99 stemmen.

Ook een stem uitbrengen? Mail ons op info@limousine.nl en onderbouw uw stem. Wij ontvangen graag complimenten maar zijn ook geïnteresseerd in alle (opbouwende) kritiek waarmee wij onze dienstverlening verder optimaliseren.