Wat betekent Rouw limousine?

Rouw limousine betekent dat het hier over een speciale geprepareerde limousine gaat waarin zowel de kist met de overledene als de familileden tegelijk vervoerd kunnen worden. Bij Limousine.nl zijn de rouw limo's in alle gevallen een Hummer Limousine, wij hebben zowel een witte als een zwarte rouw limousine Hummer in ons wagenpark. Rouwvervoer is er in verschillende soorten en maten te huur. In sommige gevallen wordt er gekozen voor een Rouwlimousine. Een rouwlimousine is een limousine die wordt ingezet tijdens een uitvaart om de overledene op een bijzondere wijze de laatste eer te bewijzen. Rouwlimousines zijn te huur in verschillende soorten en maten. Voor iedere uitvaart is er dus een passende limousine beschikbaar.

Rouwlimousine huren, de opties..

Een aantal rouwlimousines die in Nederland te huur zijn bieden plaats aan de kist van de overledene, hierbij is het soms ook mogelijk om als nabestaanden in hetzelfde voertuig mee te reizen. Er zijn ook rouwlimousines te huur die geen plaats bieden kist, deze rouwlimousines worden dan ingezet als volgwagen tijdens een uitvaart. Voor welke rouwlimousine er ook gekozen wordt, een limousine maakt het rouwvervoer tijdens een uitvaart compleet.

Natuurlijk past niet bij iedere voertuig hetzelfde soort rouwvervoer. Om deze reden kunnen nabestaanden bij limousine.nl kiezen uit verschillende kleuren en modellen limousines die ingezet kunnen worden als rouwlimousine. Veelal wordt er meteen gedacht aan zwart rouwvervoer, maar ook in de kleuren wit en roze wordt er rouwvervoer gehuurd. Niet alleen de klassieke modellen limousines worden ingezet als rouwlimousine, ook de stoere hummer limousines zijn hiervoor bruikbaar.

 

Keer terug naar kennisbank

 

 

Offerte aanvragen