Limousine verhuur Roermond

Limousine verhuur Roermond, de beleving staat centraal! Wij verzorgen graag uw avond of dag in stijl met een bijzondere limo, een privé chauffeur en momenten om niet snel te vergeten. Bij ons kunt u een limousine huren voor diverse gelegenheden. Of u nu binnenkort gaat trouwen, een vrijgezellenavond heeft of een gezellige avond op stap wilt met vrienden, wij regelen het graag voor u. Met het grootste wagenpark van Europa en een ruime keuze aan limousines zult u een bijzondere wagen kunnen huren. Zo wordt het zeker een feest!

Limousine verhuur Roermond, een bijzondere reis!!

Wilt u uw huwelijksdag een extra bijzonder tintje geven? Kom dan stijlvol aan in een prachtige limousine. Limousine verhuur Roermond heeft de mooiste wagens in het assortiment die uw dag extra bijzonder maken. Op een dag als deze wordt u uiteraard in de watten gelegd, en waar kan dat beter dan in een luxueuze limousine? Al onze wagens beschikken over airconditioning, dus zelfs op de warmste dagen en met de ergste zenuwen blijft u lekker fris. Wilt u uw gasten met een limousine laten vervoeren naar uw bruiloft in Roermond? Een uitstekend idee! Zo kunnen ook zij uw trouwdag op een bijzondere manier beleven. Natuurlijk zorgen wij voor de perfecte ervaring.

Heeft één van uw kinderen binnenkort een verjaardagsfeest en wilt u hem of haar verrassen met een bijzondere dag in een limousine? Limousine verhuur Roermond biedt een Pink Limousine of een Zwarte Hummer aan, dat is toch een geweldig idee. Laat uw zoon of dochter met vrienden en vriendinnen vervoeren naar een leuke bestemming zoals de bioscoop, het zwembad, een pretpark, een bowlingbaan of een gezellig restaurant. Uiteraard staat hun privé chauffeur altijd voor hen klaar om hen weer naar huis te brengen na het leuke uitje.

Wilt u limousine verhuur Roermond inzetten om in Roermond diverse bezienswaardigheden te bezoeken? Wij rijden u graag langs de Sint-Christoffelkathedraal, de Rattentoren of de Munsterkerk. Wilt u na een heerlijke rit graag even de benen strekken? Dan kunt u natuurlijk even een fijne wandeling maken bij De Meinweg, Landgoed Nederhoven, het Leudal of Kasteel Ouborg. Natuurlijk kunnen wij u ook een rondrit aanbieden in de omgeving van Roermond en Limburg verkennen. Zo kunt u extra lang genieten van uw luxueuze limousine.

Benieuwd naar de mogelijkheden van limousine verhuur Roermond? Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij maken binnen een werkdag een offerte op maat.

Limousine verhuur Roermond, klik voor een offerte

Woont u buiten Roermond en wilt u ook een limo huren? In Echt, Vlodrop, Herkenbosch, Heythuysen, Beestel, Reuver en Stramproy halen wij ook regelmatig gasten op met onze limo’s.

 

 

 

 

 

 

 

 

Offerte aanvragen