Limousine huren Maastricht

Wilt u graag een limousine huren in Maastricht? Bij limousine.nl heeft u een uitgebreide keuze uit prachtige limo’s voor een uitstekende prijs. Waar u uw limousine ook voor wilt huren, u maakt een goede keuze met onze professionele limousine service. Niet alleen hebben wij een uitgebreid wagenpark, onze service is uitstekend en onze chauffeurs zijn representatief en behulpzaam. Wij vervoeren u en uw partner, familie, vrienden of collega’s graag naar een door u gekozen bestemming.

 

Limousines zijn nu voor iedereen toegankelijk. Met een geheel in stijl geklede chauffeur en een prachtige limo voelt u zich net zo bevoorrecht als een VIP. Wilt u een dag op stap met een stel vrienden of familieleden en wilt u dat een keer op een bijzondere manier regelen? Verras hen dan en verzorg een bijzondere dag inclusief limo met chauffeur. Ze zullen de dag van hun leven hebben in een zeer luxe limo met diverse luxe snufjes!

Limousine huren Maastricht

Wilt u een limousine huren in Maastricht voor een bijzondere rondrit in de omgeving? Wij geven u graag diverse tips. Misschien heeft u zelf wel bedacht waar u graag heen wilt. Tenslotte is er genoeg te doen in Maastricht. Bekijk uw omgeving vanuit een volledig nieuw perspectief en laat u vervoeren langs het Vrijthof, de Sint-Servaasbasiliek of de Sint-Janskerk. Rijd langs de Helpoort, over de Sint Servaasbrug of het Stadpark van Maastricht. U zult een prachtig uitzicht hebben!

Wilt u een limousine huren in Maastricht voor zakelijke doeleinden? Dat kan uiteraard ook! Wij bieden onze limo’s aan voor diverse feestelijke gelegenheden maar kunnen ook vervoer regelen voor uw zakenrelaties die aankomen op Schiphol. Veel bedrijven in Maastricht laten hun buitenlandse relaties afhalen met een limo op de luchthaven en laten hen langs diverse toeristische bezienswaardigheden rijden onderweg naar Maastricht. Zo biedt u natuurlijk een geweldig inkijkje in ons prachtige land!

Wilt u graag een limousine huren in Maastricht? Wij  hebben diverse prachtige wagens voor u klaar staan. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Hummer limousine, een Pink limo of een stretched Excalibur Sport? Laat ons weten wat uw wensen zijn en wie u graag wilt vervoeren en wij kunnen een offerte op maat maken die u zal verrassen qua prijs.

Ja, ik wil een limousine huren in Maastricht

Woont u in de buurt van Maastricht en wilt u een limousine huren? Dat kan uiteraard ook! Wij halen regelmatig gasten op in Cadier en Keer, Gronsveld, Lanaken, Briegden, Meerssen, Berg en Terblijt en Valkenburg.

Offerte aanvragen