Limousine huren Leiden

Wilt u een limousine huren in Leiden? Wij bezorgen u graag de dag van uw leven! Onze bijzondere limo’s zijn stuk voor stuk stijlvol ingericht en bevatten alle luxe die u zich maar kunt voorstellen. Uw privé chauffeur is professioneel en brengt u overal waar u wilt. Gaat u op stap met een paar vrienden of familieleden? Of wilt u zich samen met uw partner laten vervoeren door een super luxe limousine? Wat u ook doet, wij verzorgen uw dag perfect en maken uw herinneringen blijvend!

Limousine Leiden biedt u meer dan vervoer!

Ons wagenpark is uitgebreid, wij hebben de meest bijzondere limousines van Europa. Ziet u ergens een limo rijden? De kans is groot dat die van ons is! U heeft de keuze uit veel bijzondere modellen en kleuren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Chrysler limousine met vleugeldeuren, een ruimte Hummer limousine of een Roze limo? U kunt ook kiezen voor een stretched Excalibur Sport, een Lincoln Oldtimer Town Car of een prachtige parelwitte limousine voor bijvoorbeeld uw trouwdag. U ziet het, wij hebben keuze genoeg voor een geweldige dag!

Limousine huren Leiden kan voor veel verschillende gelegenheden. Voor een galafeest bijvoorbeeld, een vrijgezellenfeest of als u naar het theater wilt of een concert. Natuurlijk regelen wij ook toeristische rondritten. Bijvoorbeeld voor zakelijke relaties die met één van onze limousines van Schiphol worden opgehaald en een aantal bijzondere plaatsen bezoeken. Heeft uw bedrijf binnenkort een personeelsfeest en moet u vervoer regelen? Dan is het huren van een aantal limousines een geweldige optie. Uw personeel zal een fantastische dag of avond hebben met elkaar!

Onze limousine verhuur in Leiden regelt vaak diverse leuke uitstapjes in de buurt van Leiden. Limousines rijden bijvoorbeeld een kroegentocht voor vrienden die iets te vieren hebben. Ook brengen wij regelmatig mensen langs diverse musea in Leiden: Naturalis bijvoorbeeld, het Museum van Volkenkunde of Hortus Botanicus. Wilt u liever een rondrit maken langs een paar prachtige gebouwen in Leiden? Dan brengen wij u langs de Pieterskerk, de Burcht van Leiden, de Waag of het Francois Houtlijnshofje.

Wilt u ook een limo huren bij limousine huren Leiden? Wij regelen het graag voor u. Laat uw wensen weten en wij maken binnen een werkdag een offerte op met scherpe prijzen.

Ja, ik wil een limousine huren in Leiden

Wilt u buiten Leiden een limousine huren? Dat kan natuurlijk ook! Wij verzorgen regelmatig bijzondere limousine tochten vanuit Valkenburg, Voorschoten, Zoeterwoude, Oegstgeest, Warmond, Maaldrift, Katwijk aan Zee en Sassenheim.

Offerte aanvragen