Limo Nijmegen

Limo Nijmegen, limousine huren op maat voor u? Bij ons huurt u een luxueuze en stijlvol ingerichte limo tegen een scherpe prijs. Uiteraard krijgt u daar een privé chauffeur bij. Die brengt u naar de mooiste of gezelligste plekken in de buurt en zorgt er voor dat u weer veilig thuis komt. Heeft u iets bijzonder te vieren of wilt u iemand graag eens verrassen? Bekijk dan eens ons uitgebreide wagenpark en kies een limousine die bij de gelegenheid past. U of uw gast zal bijzondere momenten beleven!

Bent u binnenkort jarig en wilt u dat gezellig vieren met wat vrienden of familie? Limo Nijmegen draagt graag bij aan een onvergetelijke dag. Onze chauffeur komt u graag ophalen bij u thuis om vervolgens uw gasten één voor één op te pikken voor een bijzondere dag. Misschien wilt u een rondrit maken door de omgeving van Nijmegen, of wilt u juist liever naar een specifieke plaats. Wat dacht u van een etentje, gevolgd door een avond uit? Onze chauffeur brengt u graag!

Wilt u door limo Nijmegen een zakenrelatie uit het buitenland verrassen met een origineel welkom? Dan is niets leuker dan een tour langs de verschillende trekpleisters van Nederland. Zeker als uw relatie aankomt op Schiphol is het geweldig hem te verrassen. Laat hem of haar ophalen door een luxe limousine en wij rijden uw gast langs de mooiste bezienswaardigheden onderweg naar Nijmegen. Uw relatie zal blij verrast zijn door al het moois dat Nederland te bieden heeft en zal genieten van de luxe rit.

Ook voor kinderfeestjes kunnen wij een bijzondere limousine regelen. Kinderen vinden het fantastisch om met vriendjes in een mooie limo te rijden. Onze Pink limousine bijvoorbeeld wordt regelmatig gebruikt voor een meidenverjaardag. Heeft u een zoon? Dan is een Hummer limousine natuurlijk fantastisch! Zo kun je met je vriendjes wel voor de dag komen en doen alsof je net zo stoer bent als je idool die ook regelmatig in een luxe limo rijdt.

Benieuwd naar de mogelijkheden van limo Nijmegen voor een bijzondere rit? Misschien wilt u wel naar het Kronenburgerpark, om van daaruit door te rijen naar Museum Het Valkhof, de Sint-Jacobskapel, het MediaDrome of het Waalstrandje. Waar u ook voor kiest, u zult een geweldige dag beleven. Wij hebben de meest bijzondere limousines van Europa en de meest luxueuze in hun soort. Vraag nu snel een offerte aan en geef uw wensen door. U ontvangt binnen een werkdag een uitgewerkt voorstel tegen een scherpe prijs.

Limo Nijmegen, vervoer me maar!!

Woont u in de omgeving van Nijmegen? Ook dan halen wij u graag op. Wij komen regelmatig in Bijsterhuizen, Wychen, Beuningen, Beek-Ubbergen, Elst of Groesbeek.

Offerte aanvragen