Limo Arnhem

Limo Arnhem, een droom die uit kan komen. Wij regelen het graag voor u! Onze limousines zijn stijlvol ingericht, hebben een luxe uitstraling en zijn inclusief chauffeur. Maar misschien nog wel het leukste is: wij zijn echt heel betaalbaar! Ons uitgebreide wagenpark bevat bovendien veel bijzondere limo’s, zoals een Hummer, Chrysler of Pink Limousine. Zo wordt een limousine huren wel heel erg leuk! Trakteer uzelf of verras uw vrienden met een bijzondere dag in een luxe wagen. Dat wordt een geweldige dag met de voertuigen van limo Arnhem!

Heeft u kinderen en wilt u die graag een keer op een bijzondere manier verrassen? Huur dan eens een bijzondere limousine en uw privé chauffeur haalt hen op. Leuk voor een verjaardag, een bijzonder sinterklaasfeest of een kinderpartijtje. Laat de kinderen een rondrit maken in Arnhem en omgeving of breng hen naar het zwembad met de limo, een leuke film in de bioscoop of een gezellig middagje bowlen. De kinderen zullen de dag van hun leven hebben in zo’n bijzondere auto en zwaaien naar iedereen die hen ziet!

Limo Arnhem inzetten voor een avondje uit met vrienden? Ook dat is natuurlijk mogelijk! Limo Arnhem wordt regelmatig gevraagd diverse mensen op te pikken voor een gezellige kroegentocht. Supergezellig om met elkaar te rijden, handig om geen parkeerplek te hoeven zoeken en bovendien: niemand is de Bob! Natuurlijk kunt u met uw vrienden ook per limousine de stad in voor een leuke avond uit. Naar het theater bijvoorbeeld, een concert of een ander bijzonder evenement. Wat u ook wilt doen, wij regelen het graag voor u.

Heeft u binnenkort een zakenrelatie op bezoek en wilt u die graag een bijzonder moment bezorgen? Een rondrit in een limousine van limo Arnhem is dan echt de moeite waard. Er zijn veel bijzondere plekken te bezoeken in en om Arnhem. Wat dacht u bijvoorbeeld van een rondrit op Nationaal Park de Hoge Veluwe, een bezoek aan het Nederlands Openluchtmuseum of Burgers’ Zoo? Natuurlijk is een bezoek aan een aantal musea in Arnhem ook bijzonder voor uw relatie, zoals de Historische Kelders, Bronbeek, Museum Arnhem of het Nederlands Watermuseum.

Wilt u meer weten of een offerte aanvragen? Vertel ons uw wensen en limo Arnhem regelt binnen een werkdag een scherp geprijsd voorstel.

Ja, ik wil een limousine huren in Arnhem

Uiteraard kunt u niet alleen een limousine huren in Arnhem. Ook in Oosterbeek, Elst, Huissen, Velp, Rheden en Zevenaar bijvoorbeeld pikken wij regelmatig mensen op.

 

Offerte aanvragen