Hummer limousine huren Gouda

Hummer limousine huren Gouda voor een dag of een avond? Bij limousine.nl kunt u een keuze maken tussen verschillende soorten indrukwekkende limousines tegen een aantrekkelijke prijs. Of u nu met vrienden of familie op stap gaat voor een feestje of een romantische avond wilt beleven met uw partner, u vindt altijd een limousine die helemaal bij de gelegenheid past. Uw gasten zullen blij verrast zijn als ze een geweldige avond of dag mogen beleven in een door u uitgekozen limousine. Daar zal nog lang over nagepraat worden!

Hummer limousine huren Gouda, bijzonder vervoer

Wilt u een pink Hummer limousine huren in Gouda, een Lincoln Oldtimer Town Car, een Stretched Excalibur Sport of een andere bijzondere limo uit ons uitgebreide wagenpark? Waar u ook voor kiest bij hummer limousine huren Gouda, het zal een bijzondere dag of avond worden waar nog lang over gepraat wordt! Niet alleen het uiterlijk van onze limousines is indrukwekkend, maar ook het interieur zal u verrassen. De ruime lederen hoekbank, de uitgebreide bar en het sfeer verlichte plafond zijn zo luxueus dat u zich absoluut in hogere sferen waant. Wilt u een avond of dag als een VIP beleven? Huur dan een limousine waar u volop van kunt genieten.

Hummer limousine huren Gouda, om de omgeving te verkennen of om in stijl een aantal bijzondere locaties te bezoeken? Wij brengen u graag naar Museum Gouda, Verzetsmuseum Zuid Holland, Museum Paulina Bisdom van Vliet of het Stichting Kressemuseum. Heeft u een bezoek gebracht aan één van deze musea en wilt u daarna graag een rondrit door de stad? Wij rijden u graag langs de Waag, het Stadhuis van Gouda, de Onze-Lieve-Vrouwetoren, het Weeshuis of de Goudse Waag. Natuurlijk kunt u ook een rondrit maken in de omgeving van Gouda. Uw privé chauffeur maakt er graag een bijzondere dag van!

Benieuwd naar de mogelijkheden van hummer limousine huren Gouda? Wij verzorgen ook leuke uitjes voor kinderfeestjes, bijzondere verjaardagen, vrijgezellenfeestjes of galafeesten. Ook voor bedrijven regelen wij graag vervoer met een limousine. Laat ons weten waar u graag naar toe wilt rijden en met welke limousine wij u van dienst kunnen zijn. Wij zullen u op basis daarvan binnen een werkdag een scherp geprijsde offerte sturen.

Hummer limousine huren Gouda, vipvervoer op maat!!

Woont u buiten Gouda en wilt u toch graag een limousine  huren? Wij halen regelmatig gasten op in Waddinxveen, Haastrecht, Moordrecht, Stolwijk, Nieuwerkerk aan den IJssel, Driebruggen en Reeuwijk.

 

 

Offerte aanvragen