Zwarte Hummer limousine

Zwarte Hummer limousine

Aantal personen: 12
Prijs: € 350,00 (indicatief) 
Lengte: 9,00 meter
Kleur: ⚫ Zwart

Offerte aanvragen

Zwarte Hummer Limousine

Onze XL zwarte Hummer Limousine wordt gehuurd voor de meest bruute uitjes. Niet softie wit maar een stoere zwarte Limousine, niet zomaar een Limousine maar ook nog de meest brutale in zijn soort. De zwarte Hummer Limo. Daarbij is deze nog extra lang met extra brute banden en grote wielen en staat die ook nog eens extra hoog op zijn veren. Ongetwijffeld een spectaculair voorkomen dus als deze XL mega Hummer komt voorijden. In totaal kun je maximaal met 12 personen in de limo om er een onvergetelijke rit van te maken. Lekker glaasje Champagne erbij of zo u wilt een biertje, het is allemaal mogelijk in deze zwarte hummer limo, 100% gangster style! 

Verjaardag vieren in de Hummer

Een stoer feestje organiseren voor de boys die 16 worden. Deze Hummer valt absoluut in de smaak bij de echte kerels, wij leveren er nog een stoere chauffeur bij en we zijn klaar om er een super vette beleving van te maken. Beukende R&B uit de speakers, dikke subwoofers ondr de banken, inloggen met bleutooth op de installatie en je eigen Spotify lijst afspelen of beter nog, een paar lekkere chicks mee in de limo en het feest barst los! Let's Party in the Black Limousine, dak eraf en als Jay Z of Tupac door de PC Hoofd of de Witte de Wit... Boom! De rode loper voor jullie uitrollen, paaljes erbij, wij brengen jullie echt in stijl naar het feest, het Gala of de Discotheeek. 
 

Zwarte Hummer limousine huren?

Bij limousine.nl kun je in iedere plaats binnen Nederland een Zwarte Hummer limousine huren. Wij staan met dit voertuig klaar om onze klanten een toffe rit te bezorgen in bijvoorbeeld Amsterdam, Den Bosch, Breda, Tilburg, Utrecht, Lelystad, Roermond, Delft, Leiden, AmersfoortApeldoorn, Haarlem, Eindhoven, Groningen of Almere
Voor meer informatie over de prijzen en beschikbaarheid voor jullie rit verwijzen wij je graag naar het offerte formulier. Wanneer je dit formulier hebt ingevuld kunnen wij binnen enkele werkdagen een offerte op maat maken!

Offerte aanvragen