Witte Hummer limousine

Witte Hummer limousine

Aantal personen: 14
Prijs: € 350,00 (indicatief)
Lengte: 9,5 meter
Kleur: ⚪ Wit

Offerte aanvragen

Witte Hummer Limousine

Altijd al echt opvallend voor de dag willen komen, kom dan eens voorrijden met de Witte Hummer Limousine en niemand kan er meer ontgaan dat jullie gearriveerd zijn. De allerdikste entree maak je ongetwijfeld met deze witte Hummer Limousine, niet alleen omdat die wit is en het een Hummer betreft maar het is ook nog eens een extra grote XL Hummer Limousine waarin tot wel 14 personen vervoerd kunnen worden. Binnen in de limousine waan je je als een echte oliesjeik voorzien van alle gemakken welke je maar bedenken kan. Een super dikke muziekinstallatie maakt de beleving compleet. Zware bassen dreunen de R&B muziek voort wanneer je komt aanrijden als P. Diddi. En of je nu zelf een paar mooie meiden bij je hebt of wij regelen die voor je, alles is mogelijk om de avond van je leven te beleven. Trek de Champagne flessen open onderweg en geniet van het sublieme reiscomfort en alle ruimte in de witte Hummer Limo.

witte hummer limousine

witte hummer limousine

Trouwen in een Witte Hummer Limousine

Steeds meer bruidsparen weten de weg te vinden naar onze Witte Hummer Limo. Huurde je vroeger nog een snelle sportwagen voor je bruiloft met alle problemen de hoepelrok van de trouwjurk van dien, tegenwoordig zie je steeds vaker een witte Hummer ten tonele verschijnen voor het trouwvervoer. Grote voordeel is daarbij dat zowel het bruidspaar als de bruidsmeisjes, opa’s en oma’s en beste vrienden, iedereen kan samen in deze witte Hummer Limousine vervoerd worden. Geen probeem met Opa en Oma die de weg naar de feestzaal niet kunnen vinden. Geen stess meer op de mooiste dag van jullie leven, gewoon iedereen instappen in de Witte Hummer en alle zorgen zijn voorbij. De chauffeur vervoerd jullie in stijl en ook voor het maken van de foto’s staat de Hummer Limousine in showroomstaat om te vereeuwigen op de gevoelige plaat.

Witte Hummer limousine huren?

Wil jij graag een witte Hummer limousine huren? Bij limousine.nl kan dat op locatie door heel Nederland. Wij hebben verschillende standplaatsen voor onze limousines verdeeld over heel Nederland. Hierdoor kunnen wij onze witte Hummer limousines verhuren tegen het scherpste tarief in bijvoorbeeld:

Offerte aanvragen