Rouwvervoer

Een rouwauto huren om de laatste eer te bewijzen? Misschien vindt u een passend voertuig bij limousine.nl. Het klinkt misschien raar, maar er komen soms offerte aanvragen binnen om een van onze limousines in zetten als rouwauto en/of volgwagen voor de nabestaanden. Het zijn er gelukkig niet heel veel, maar het komt wel eens voor dat sommige mensen op een andere manier de laatste eer willen betuigen of het was de laatste wens van de overledene.

Rouwauto, exclusieve mogelijkheden

  • Diepdonker nachtblauwe kleur van House of Kolors
  • Privacy beglazing
  • Lederen interieur
  • Geblindeerde ramen
  • Gebouwd op carrosserie van Chrysler 300C i.c.m. een groot aantal originele Rolls Royce onderdelen
  • Multicolour LED verlichting

Dit is een van onze voertuigen welke zich uitstekend leent als rouwauto. Het is mogelijk om deze limo in te zetten als volgwagen of als wagen voor de overledene. Kleine kistjes, urnen en de diverse bloemstukken kunnen worden vervoerd in de limo. Lettende op de grootte en het aantal dat meer vervoerd wordt.

Hummer als rouwauto

Bij limousine.nl is het mogelijk om een Hummer rouwauto te huren. Past dit stoere voertuig bij de overledene? Dan biedt dit voertuig verschillende mogelijkheden. Allereerst is het mogelijk om de kist in de Rouwhummer te plaatsen. Hiernaast is het mogelijk om als nabestaanden met de overledene mee te rijden naar de laatste rustplaats. Naast de kist biedt de Hummer limousine rouwauto plaats aan nog 8 personen. Op deze manier is het mogelijk om in besloten kring tijdens de rit de overledene te herdenken en bijvoorbeeld samen herinneringen op te halen. Met een Hummer rouwauto huurt u bijzonder rouwvervoer voor een bijzonder afscheid.

Offerte aanvragen