Rouwvervoer

Een rouwauto huren om de laatste eer te bewijzen? Misschien vindt u een passend voertuig bij limousine.nl. Het klinkt misschien raar, maar er komen soms offerte aanvragen binnen om een van onze limousines in zetten als rouwauto en/of volgwagen voor de nabestaanden. Het zijn er gelukkig niet heel veel, maar het komt wel eens voor dat sommige mensen op een andere manier de laatste eer willen betuigen of het was de laatste wens van de overledene.

Rouwauto, exclusieve mogelijkheden

 • Diepdonker nachtblauwe kleur van House of Kolors
 • Privacy beglazing
 • Lederen interieur
 • Geblindeerde ramen
 • Gebouwd op carrosserie van Chrysler 300C i.c.m. een groot aantal originele Rolls Royce onderdelen
 • Multicolour LED verlichting

Dit is een van onze voertuigen welke zich uitstekend leent als rouwauto. Het is mogelijk om deze limo in te zetten als volgwagen of als wagen voor de overledene. Kleine kistjes, urnen en de diverse bloemstukken kunnen worden vervoerd in de limo. Lettende op de grootte en het aantal dat meer vervoerd wordt.

Hummer als rouwauto

Bij limousine.nl is het mogelijk om een Hummer rouwauto te huren. Past dit stoere voertuig bij de overledene? Dan biedt dit voertuig verschillende mogelijkheden. Allereerst is het mogelijk om de kist in de Rouwhummer te plaatsen. Hiernaast is het mogelijk om als nabestaanden met de overledene mee te rijden naar de laatste rustplaats. Naast de kist biedt de Hummer limousine rouwauto plaats aan nog 8 personen. Op deze manier is het mogelijk om in besloten kring tijdens de rit de overledene te herdenken en bijvoorbeeld samen herinneringen op te halen. Met een Hummer rouwauto huurt u bijzonder rouwvervoer voor een bijzonder afscheid.

rouwvervoer hummer limousine

limousine rouwvervoer hummer

Vipbus als rouwvervoer

Veelal rijden er achter de rouwwagen de familie, vrienden en kennissen mee. Om samen te rouwen en het verdriet verwerken, is er de mogelijkheid om onze vipbus in te zetten. Deze touringcars zijn uitermate geschikt als rouwbus. De vip coach is voorzien van een diversiteit aan mogelijkheden, zoals:

 • Geblindeerde ramen
 • Lederen interieur (lederen rondzit)
 • Nachtblauwe kleur(tegen het zwart aan)
 • Geblindeerde ramen
 • Totale rondzit
 • Verlichting kan afgestemd worden op de sfeer
 • Rustige muziek installatie
 • Cateringmogelijkheden

Naast bovenstaande mogelijkheden zijn onze vipbussen voorzien van een groot aantal multimedia -en entertainment systemen. Deze opties zijn op professionele wijze weggewerkt in het interieur. U zult er niks van merken. Door de diverse voorzieningen kan deze volgwagen ook ingezet worden voor een diversiteit aan gelegenheden.

Limousine of limobus huren als rouwvervoer?

Meer informatie over de huur van een limousine of limobus als rouwauto? Wij verwijzen u graag naar het contactformulier. Hier kunt u al uw vragen stellen omtrent verhuur van rouwvervoer. Meer informatie over de prijzen en de beschikbaarheid van bijvoorbeeld de Hummer limousine rouwauto? Vul dan het geheel vrijblijvende offerteformulier voor een limousine huren in. Onze medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden over ons rouwvervoer te beantwoorden.

 

 

 

U kunt een Hummer limo huren voor uitvaarten, maar ook voor diverse andere gelegenheden. Wilt u graag meer informatie over een limo huren voor andere gelegenheid? Neem dan een kijkje op onze homepage voor meer informatie. Al onze limousines zijn inzetbaar voor ritten door het gehele land. Zo hebben wij onze limousines in mogen zetten in de volgende steden:

Offerte aanvragen