Rouwauto

Een rouwauto huren om uw dierbare nog de laatste eer te bewijzen. Voor deze gelegenheid wilt u geen standaard limo huren, maar iets speciaals. Heeft u al eens gedacht aan een van onze bijzondere limousines. Wat kunnen wij u zoal aanbieden:

Rouwauto, de opties:

 • Zwarte Lincoln Stretched
 • Chrysler 300C Rolls Replica
 • Zwarte Hummer limousine
 • Rouw limousine bus
 • Volgbus

Een greep uit ons wagenpark. Dit is tot stand gekomen door een samenwerking van meerdere verhuurders uit de regio. Door dit collectief kan er een landelijke dekking geboden wordt. Dit resulteert in de meest scherpe tarieven.

rouwauto verhuur

uitvaart vervoer limousine

Een rouwauto kunt u naar smaak personaliseren. Wilt u een sticker aanbrengen op de zijkant of een mooi bloemstuk op de motorkap. Alles is mogelijk!! U kunt zelf aangeven waar u graag de nadruk op wil leggen.

Deze rouwauto limousine is te huren door geheel Europa. Wij kunnen in principe overal komen en overal naartoe rijden. Van Groningen, Amsterdam, Rotterdam tot aan Breda, Tilburg en Maastricht. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Hummer Rouwlimousine

Eén van onze bijzonderste rouwwagens is de Hummer rouwlimousine. U kunt kiezen uit een witte of een zwarte hummer limousine. In beide Hummer rouwlimousines is het mogelijk om de kist te vervoeren. Hiernaast is het mogelijk om nog 8 personen te vervoeren. Op deze manier kunnen de nabestaanden samen met de overledene naar de laatste rustplaats reizen. Tijdens deze laatste rit van de overledene kunnen de nabestaanden gezamelijk herinneringen ophalen. Een bijzondere manier om de laatste eer te bewijzen!

Rouwbus als volgwagen

Wilt u graag samen met familie en/of vrienden reizen op de dag van de uitvaart? Dan is de rouwbus misschien dé oplossing die u zoekt. Door de bijzondere indeling en eigenschappen van de rouwbus, biedt deze diverse mogelijkheden voor het herdenken van de overledene. De stoelen staan opgesteld in een ronde waardoor er een intieme sfeer zal zijn in de bus. Verder is het bijvoorbeeld mogelijk om gebruik te maken van het multimedia systeem. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld foto's laten zien op de diverse schermen en kunt u muziek laten horen om de overledene op een bijzondere manier te herdenken. Wij hebben twee rouwbussen voor u beschikbaar, de kleinste is geschikt voor groepen tot 35 personen en de grootste voor groepen tot 50 personen.

Rouwvervoer en meer...

Door de jaren heen zien we naast rouwvervoer ook een toename in zakelijke offertes. Een limousine of een limobus is in te zetten voor een scala aan doeleinden. Hieronder vindt u een beknopte samenvatting:

 • Trouwvervoer
 • Pendeldiensten tijdens events
 • VIP vervoer
 • Artiesten vervoer
 • Bedrijfsuitjes
 • Promotie tours
 • en nog veel meer

Overal waar u vervoer voor zoekt, kunnen wij een gepast voertuig voor rijden. U zult in alle discretie vervoerd worden naar de laatste rustplaats van uw dierbare. Onze medewerkers zullen er alles aan doen om u zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen.

Limousine rouwauto huren?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het huren van een rouwauto? Graag verwijzen wij u naar het online offerte formulier. U ontvangt veelal binnen een werkdag een op maat gemaakte offerte van onze administratie. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor Hummer limousine verhuur voor uniek rouwvervoer.

Een limousine huren om de laatste eer te bewijzen? Misschien vindt u een passend voertuig bij limousine.nl. Het klinkt misschien raar, maar er komen soms offerte aanvragen binnen om een van onze limousines in zetten als rouwauto en/of volgwagen voor de nabestaanden. Het zijn er gelukkig niet heel veel, maar het komt wel eens voor dat sommige mensen op een andere manier de laatste eer willen betuigen of het was de laatste wens van de overledene.

Rouwauto, exclusieve mogelijkheden

 • Diepdonker nachtblauwe kleur van House of Kolors
 • Privacy beglazing
 • Lederen interieur
 • Geblindeerde ramen
 • Gebouwd op carrosserie van Chrysler 300C i.c.m. een groot aantal originele Rolls Royce onderdelen
 • Multicolour LED verlichting

Dit is een van onze voertuigen welke zich uitstekend leent als rouwauto. Het is mogelijk om deze limo in te zetten als volgwagen of als wagen voor de overledene. Kleine kistjes, urnen en de diverse bloemstukken kunnen worden vervoerd in de limo. Lettende op de grootte en het aantal dat meer vervoerd wordt.

Hummer als rouwauto

Bij limousine.nl is het mogelijk om een Hummer rouwauto te huren. Past dit stoere voertuig bij de overledene? Dan biedt dit voertuig verschillende mogelijkheden. Allereerst is het mogelijk om de kist in de Rouwhummer te plaatsen. Hiernaast is het mogelijk om als nabestaanden met de overledene mee te rijden naar de laatste rustplaats. Naast de kist biedt de Hummer limousine rouwauto plaats aan nog 8 personen. Op deze manier is het mogelijk om in besloten kring tijdens de rit de overledene te herdenken en bijvoorbeeld samen herinneringen op te halen. Met een Hummer rouwauto huurt u bijzonder rouwvervoer voor een bijzonder afscheid.

rouwauto hummer

rouwauto hummer limo

Vipbus als rouwvervoer

Veelal rijden er achter de rouwwagen de familie, vrienden en kennissen mee. Om samen te rouwen en het verdriet verwerken, is er de mogelijkheid om onze vipbus in te zetten. Deze touringcars zijn uitermate geschikt als rouwbus. De vip coach is voorzien van een diversiteit aan mogelijkheden, zoals:

 • Geblindeerde ramen
 • Lederen interieur (lederen rondzit)
 • Nachtblauwe kleur(tegen het zwart aan)
 • Geblindeerde ramen
 • Totale rondzit
 • Verlichting kan afgestemd worden op de sfeer
 • Rustige muziek installatie
 • Cateringmogelijkheden

Naast bovenstaande mogelijkheden zijn onze vipbussen voorzien van een groot aantal multimedia -en entertainment systemen. Deze opties zijn op professionele wijze weggewerkt in het interieur. U zult er niks van merken. Door de diverse voorzieningen kan deze volgwagen ook ingezet worden voor een diversiteit aan gelegenheden.

Limousine of limobus huren als rouwvervoer?

Meer informatie over de huur van een limousine of limobus als rouwauto? Wij verwijzen u graag naar het contactformulier. Hier kunt u al uw vragen stellen omtrent verhuur van rouwvervoer. Meer informatie over de prijzen en de beschikbaarheid van bijvoorbeeld de Hummer limousine rouwauto? Vul dan het geheel vrijblijvende offerteformulier in. Onze medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden over ons rouwvervoer te beantwoorden.

 

 

Onze rouwauto's zijn te huur voor uitvaarten binnen het gehele land. Zo hebben wij onder andere rouwvervoer mogen verzorgen in Breda, Groningen, Maastricht,Enschede, Heerlen, Hoogeveen, Maastricht, Delft, Leiden, Heerhugowaard, Den Bosch, Utrecht, Nijmegen, Eindhoven en Tilburg.

Offerte aanvragen