Limousine Striptease

Striptease in een limousine?? Geen probleem!!

Wat is een vrijgezellenfeest in de feestbus zonder een striptease. Dit mag natuurlijk niet ontbreken tijdens de reis. Tijdens de reis naar de diverse locaties wil je een striptease inzetten om de vrijgezel nog eenmaal te grazen nemen. Geen probleem bij limousine.nl.

Door de jaren heen zijn er al veel gezelschappen geweest welke een stripper of sexy hostess hebben gehuurd. Wij werken samen met een groot aantal bedrijven welke beschikken over een portfolio met een diversiteit aan modellen. Door heel de Benelux kunnen wij een representatieve stripper/stripster een optreden laten verzorgen.

 

 

Striptaese Limousine

Limousine Striptease

Onze strippers komen uit heel het land. Doordat wij samenwerken met diverse modellenbureau’s kunnen wij reiskosten terugdringen. Of het nu in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Den Haag is, de mogelijkheden zijn divers.

Wij kunnen zorgen voor de ultieme beleving in onze voertuigen. Wilt u meer weten over onze diensten en/of producten? Neem dan contact op met onze administratie op 013 507 7507 of vul het online contactformulier in voor al uw vragen. Veelal binnen een werkdag ontvangt u een antwoord op maat van een van onze medewerkers.

Offerte aanvragen